Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

23.2.2016

Laskettelijan pohjevenytys ja lomajuttujaTäällä heräiltiin tänään vasta myöhään, 10 jälkeen :) Olo oli veltto kuin isäntäväen Siiri -kissalla. Jälkikasvu nousi vasta puoli 12. Helposti olisin voinut jäädä sohvalle makoilemaan, ellei olisi pieni, innokas laskija ollut kärttämässä taas rinteeseen. Ja tietty itsestäkin oli kiva mennä kun kerran pääsi. Jaloissa tuntui kuitenkin "mukava" jäykkyys eilisistä laskuista. 45 minuutin venyttelytuokio siitä sitten aamulla tuli ja tokenin laskukuntoon :) Kyllä se parin vuoden tauko näköjään jotain tekee, jäykistää ihmisen :D Venyttelin koko kropan läpi. Vanteen kanssa on tosi kätevää venyttää pohkeita.

Laskettelijan pohjevenytys

Käy selinmakuulle ja ojenna jalat kohti kattoa. Anna painon laskeutua lantion selkäpuolelle, ristiluulle. Rentouta vatsa ja jalat, myös kädet ja ylävartalo. Suorista polvet. Ojenna ja koukista nilkkoja. Vanteella voit vetää varpaita itseäsi kohti ja lisätä venytystä pohkeeseen. Renkaan avulla voit myös pyörittää pientä ympyrää, anna painon siirtyä vuoroin ristiluun oikealle puolelle, alas, vasemmalle ja ylös. Vaihda suuntaa muutaman kierroksen jälkeen. Pyörittelin myös jalkoja yksi kerrallaan. Kun polven pitää suorassa, saa pohkeeseen mainion tuntuman. 


Tänään me sitten laskettiin nelisen tuntia, ei läheskään sellaista settiä kuin eilen. Oli hyvä keli. -5 astetta, ei pyryttänyt tänään ja aurinkokin yritti vähän pilkahdella. Hiihtolomarientoja on jäljellä enää yksi kokonainen päivä, huominen. Torstaina lähtee lento kohti koti-Helsinkiä. Nyt nautitaan vielä. Tästä ihanasta seurasta täällä ja lumisista maisemista. Meitä on pidetty kyllä niin hyvin täällä ja ollut ihanan kotoisaa ja leppoisaa. Aivan mielettömän ihana loma ollut, ei täältä raaski edes kotiin lähteä sinne pääkaupungin hektitseen menoon.  
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti