Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

24.2.2016

Koiramaista meininkiä


Viimeinen kokonainen lomapäivä oli tänään. Aamu meni tutulla kaavalla. Nukuttiin pitkään, heräsin aamujumppaamaan Pilatesta ja venyttelemään. Aamiaista ja kaikessa rauhassa liikenteeseen. Tänään ohjelmassa oli huskykoirien katselua ja ihan vain olemista.

Husky Park Napapiirillä oli hauska paikka. Siellä oli 65 koiraa ja heti ensimmäisenä pienet pennut. Yksi pennuista nappasi lapsen hanskan ja sen takaisinsaaminen olikin oma projektinsa. Hoitajatyttö joutui uhrautumaan neljän pennun kynsiin kun lähti pelastamaan tumppua. Saatiin hanska ehjänä takaisin ja jatkettiin matkaa. Katseltiin koiria ja paijattiin pentuja. 

lapsen tumppua metsastämässä
tämä valjakko malttamattomana odotti, että pääsisivät liikenteeseen
näillekin olisi hanskat maistuneet


Loppupäivä meni letkeän rennosti. Piirreltiin, väritin Mindfulness värityskirjaa, nukuin päiväunet, katsottiin telkkaria ja käytiin tunnin lenkillä Jaanan kanssa. Saunottiin ja taas hankeen. Ai tätä hanki/sauna yhdistelmää tulee ikävä. Siinä saa paljon polttavamman tunteen kroppaan kuin avannosta :D Ja eniten tulee ikävä näitä ihania, rakkaita, kultaisia ihmisiä täällä. Ollut niin paras loma. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti