Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

5.5.2016

Good Morning
Siis mikä mieletön ilma! Vapaapäivä täällä alkoi aamumehulla. Kurkkua, selleriä, limeä, sitruunaa, inkivääriä. Tulin partsille istumaan. Oli ajatus lähteä salille. Mutta ei tästä malttaisi minnekään nousta :) Kerrankin pitää tsempata oikein itseään lähtemään. 


Keitin vielä aamukahvinkin. Jos sen verran vielä istuisi ennen kuin lähtisi. Aamumehu ja aamukahvi on kyllä parasta päivässä. Kahvissa mulla on joka aamu ruokalusikallinen kollageenia ja kunnon loraus kauramaitoa. Sports Ladyn faceen postasinkin tänään linkin, missä puhuttiin jälleen kerran sokerin haitoista ja kuinka se tuhoaa ihon kollageenia ja vanhentaa. Omasta mielestä otsarypyt on hävinneet todella paljon sen jälkeen kun siivosin ruokavalion puhtaammaksi. Ravinnolla ON merkitystä. Ihosta myös näkee jos nauttii runsaasti maitotuotteita. Maito niin ikään lisää kehon tulehdustiloja ja yhtä lailla ruokkii ihon epäpuhtauksia. Siinä pari hyvää syytä olla syömättä rahkaa vaikka. Ja joka aamuisen mehustuksen jälkeen olen huomannut myös eroa kasvojen ihossa. Iho on paljon kuulaampi ja paremman näköinen. 
Saa nähdä miten mun salitreenien kanssa tänään käy. Menenkö vasta illalla kuitenkin ;) Ei tästä malttaisi nousta. Kivaa helatorstaita kaikille!

1 kommentti:

  1. Sports betting system earn +$3,624 profit last week!

    Z-Code System winning bets and predictions for NFL, NBA, MLB and NHL!

    VastaaPoista