Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

1.5.2016

Vapputunnelmia & kaura-omena paistos puuroa korvaamaanMahtavaa vappua kaikille! Täällä on vappua juhlittu rauhallisesti. Eilen mä kävin aamulenkillä. Sen jälkeen laitettiin rauhassa aamiaista lapsen kanssa ja tehtiin munkkitaikina nousemaan. Kun taikina nousi, haettiin vappupallot. Ulkoilua, kävelyä, ihana ilma!


vauvan pallo, mun pallo ja pojan pallo

aamulenkin kukkaloistoa, ihanan lämmin ilma!
Munkkeja oon tehnyt viimeksi monta vuotta sitten. Oli kiva tehdä niitä yhdessä lapsen ja hänen kaverinsa kanssa ja pojat sitten innolla myös söi niitä ja mäkin maistoin. Kämppä ei syttynyt tuleen öljyn kanssa lotratessa eikä alkanut haistakaan rasvalle sen pahemmin. Tuuletus pelasi. Edellisen kerran lapsi oli reilun vuoden ikäinen ja siinä vasta homma saada lapsukainen pysymään paikoillaan munkkien paiston ajan. Se ei nimittäin ole ihan nopeaa hommaa, kun pitää yksi kerrallaan paistaa ne kattilassa jotta öljy ei jäähdy liikaa. Nyt oli huomattavasti helpompaa :DNo pojat lähti sitten ulos leikkimään ja mä sillä välin laitoin meille sushia. Sitä toivottiin ruuaksi. "Kalasushia" pelkästään :) No mä sitten söin salaattia ja sashimeja ja yhden makinkin. 

Illalla sitten käytiin vielä veljen luona moikkaamassa heidän pientä perhettä ja vauvaa, ja vietiin heillekin munkkeja ja vauvalle Hello Kitty pallo. Siellä mä sitten itsekin söin ihan kokonaisen munkin. Sellaiset vappurepsahdukset täällä. No tavallaan sitä sen arjen pitäisi ollakin, kohtuutta.. Oli ne vaan hyviä. 


Vappupäivän aamiaisesta koitin myös tehdä vähän herkumman itselleni, vaikka tässä dieetillä ollaan. Sellainen supertiukkapipoinen diettaaminen nyt ei mulla ole kyseessä kun en minnekään kisoihin olen menossa ;) Toki sen eilisen munkin ois voinut jättää syömättä ja tänään vetää normi aamupalat.. Mutta hei nyt on vappu kuitenkin! 

Kaura-omenapaistos

60g kaurahiutaleita
reilu 2 dl mantelimaitoa

liota 10 min kaurahiutaleita mantelimaidossa
laita uuni 200 asteeseen

1 punainen omena
1 rkl hunajaa
1 rkl maapähkinävoita
1 tl kanelia
4 taatelia

raasta omena isommalla raastimella
pilko taatelit 8 osaan
sekoita ainekset keskenään
paista uunissa noin 15-20 minuuttiaAamupalana tänään sitten tuota paistosta, munakasta ja kahvia kauramaidolla ja kollageenilla terästettynä.

Iloista vappua kaikille. Täällä päivä jatkuu ulkoilun ja piknikin merkeissä. Rauhalliseen lapsiperheen malliin :) 

1 kommentti:

  1. New Diet Taps into Pioneering Idea to Help Dieters Lose 20 Pounds in Only 21 Days!

    VastaaPoista