Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

8.5.2016

Pyhien kuvapläjäys ja äitienpäivän tunnelmia
Heippa te ja hyvää äitienpäivän iltaa. Täällä on todella vietetty pienimuotoista etelänlomaa ;) Aamuisin oon istunut partsilla syömässä. Lounaskin on mennyt partsilla, ellen ole syönyt sitä jossain muualla ulkona. Kaverilla tai Koskenrannassa. Torstaina lähdin kavereille kylään kun lapsi oli isällään, ja siellä sitten vierähti perjantaiaamuun asti. Lähdettiin lenkille ja päädyttiin terassille lonkerolle ja siitä sitten kuoharilasin kanssa takapihalle. Syötiin ja saunottiin ja parannettiin maailmaa. Jäin yökylään niille. Kävelyä on tullut valtavasti viikonlopun aikana, kun ei ole malttanut sisällä istua. Perjantai meni ulkoillessa ja kävelyä taisi tulla melkein viisi tuntia yhteensä.. Ja salilla oon käynyt omia treenejä tekemässä. Torstaina ja lauantaina. 
Suomenlinnassakin tuli käytyä eilen. Siellä huomasi sen, että ei oo ehkä ihan kesä kuitenkaan vielä ;) Onneksi oli lämmintä vaatetta mukana. 


Suokissa oli kivat picnicit. Ainoat kuvat tosin oli tuo selfie rantaan saapuessa ja ystävän ottama kuva kun lintu pyrähti syliini istumaan. Ensin se tuli mun viereen, kallisteli päätään ja visersi. Kysyin mitä kuuluu. Se lensi mun syliin ja hetken me siinä sitten "keskusteltiin". 
Eilen illalla olin leffassa katsomassa Mother's Dayn. Kiva leffa. Siinä käsiteltiin äitiyttä monelta eri kantilta. Tykkäsin. Julia Robertsista tykkään aina leffoissa. Tänään äitienpäivänä sitten aamulla aamulenkkiä ja aamupalaa partsilla. Vaikka äitienpäivä on ihana päivä, voi se samalla olla tuskallinen ja surullinenkin. Aamulenkki on jotenkin hyvä paikka nollata ajatuksia tai lähinnä olla yksin omien ajatustensa kanssa. Äitiä vaan on niin mieletön ikävä. Tämä oli neljäs äitienpäivä ilman omaa, rakasta äitiä. Ikävälle ja surulle vaan ei voi mitään, vaikka aika koko ajan parantaa haavoja. Sen jälkeen oli helpompi jatkaa päivää ja nauttia siitä itse äidin roolissa. Puolen päivän jälkeen lähdettiin tädin ja lapsen kanssa Haikkoon. Viime vuoden tyyliin. Äitienpäivälounaalle. Otettiin kuvia, syötiin, käytiin pihalla kävelemässä ja puissa kiipeilemässä. Mä jätin sen puihin kiipeilyn kyllä vällin. Korkkarit jalassa on muutenkin haastavaa kävellä Haikon nurminen rinne alas rantaan. Lapsi herrasmiesmäisesti piti mua kädestä kiinni, että pysyn pystyssä. Hän myös gentleman tyyliin auttoi tuolit minulle ja tädille kun tultiin ruokapöytään. Kyllä olin ylpeä lapsestani. Oli tosi kiva lounas. Hyvää ruokaa ja äidit saivat ruusut pöytiin tänäkin vuonna. Siitä sitten muodostui varsinainen ruususeremonia. Juotiin kahvit salongissa ja unohdettiin ruusut pöytään. Ystävällinen tarjoilija toi ne uuteen pöytään ja sillä välin huomaavainen lapseni oli käynyt pyytämässä meille uudet ruusut. Yhtäkkiä niitä oli neljä. Ja lapsi antoi sitten tarjoilijalle yhden ruusun :) Mulle ja Ullalle jäi 3 ruusua. 
Kaikesta tästä etelänlomailusta ja äitienpäiväjuhlinnasta oli kuitenkin paluu arkeen. Nopea vaatteidenvaihto, fudistreeneihin ja sieltä vielä kahvakuulatuntia pitämään Kumpulaan. 


Hyvää alkavaa viikkoa kaikille <3 

Ja onnea vielä ihanat äidit ja mummit ja tulevat äidit!
Ja tsemppiä kaikille äideille arjen haasteisiin. 
Muistetaan pitää myös itsestämme huolta. Liikkua. Syödä hyvin. Ja välillä myös rentoutua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti