Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

29.5.2016

Viikonlopun tunnelmia ja liikuntapäiväkirjaa


Elviksen tahtiin alkulämppää juoksijoille
Täällä viikonloppu on mennyt vauhdikkaissa ja leppoisissa tunnelmissa. Eilen oli Kumpulajuoksu, jonne lapsi osallistui lastensarjaan ja mun rooli oli vetää alkulämmittelyt juoksijoille. Kumpulajuoksu on aivan mahtava tapahtuma ja aikuisten kilpasarjan juoksijat vetivät sen aivan supervauhdilla. 17 minuuttia ja jotain taisi olla 5km voittajan aika. Ja lastensarjassa oli kovia aikoja myös. Jälkikasvu tuli neljänneksi lasten kilpasarjassa, mikä on kova suoritus siinä seurassa. 9-vuotias pinkoi kovassa seurassa 2,5 km matkan. Yläikäraja lastensarjassa on 13 vuotta. 




Juoksun jälkeen mä kävin itse lenkkeilemässä, kävelin, ja Kumpulan maauimalassa uimassa. Se avattiin eilen. Sieltä sitten Kyläjuhlille, jossa vierähti koko päivä bändejä kuunnellen. 




Tänään on tullut pyöräilyä melkein pari tuntia. Kävin Stadikalla uimassa ja vesijuoksemassa ja keskustassa katselemassa Naisten Kympin tunnelmia. Illalla taas töihin. 



Viikon liikuntapäiväkirja

Maanantai:
aamulenkki 50 min
iltapäivällä 10 kilometrin lenkki
2 tuntia kahvakuulaohjausta ja tunti Method Putkistoa
iltauinti Kuusijärvellä

Tiistai:
aamulla venyttely 30 min
päivällä uintia ja vesijuoksua 60 min
tunti kahvakuulaa ja tunti Pilatesta

Keskiviikko:
aamulla 8 km kävelylenkki
päivällä tunnin verran uintia ja vesijuoksua

Torstai:
aamulla venyttely 30 min
30 min kävelylenkki
ohjaus oman kehon painolla treeni -tunti

Perjantai:
Lepo

Lauantai:
15 min venyttely aamulla
45 min kävelylenkki
1 km uinti
kävelyä Kumpulan Kyläjuhlilla

Sunnuntai:
2 tuntia pyöräilyä
tunnin verran uintia/vesijuoksua
venyttely
tunnin kävelylenkki
illalla kahvakuulatunti

Näiden lisäksi tietysti olen heilunut tuolla yksityisohjattavien kanssa. Näyttänyt liikkeitä, ollut muuten vain aktiivinen. Varsinaisia lihaskuntotreenejä ei oo itselle tullut tällä viikolla ollenkaan. Mä oon tällainen elämäntapaurheilija. Tykkään liikkua ja tehdä. Ja kesällä tietysti ulkona mahdollisimman paljon. Vastaavasti pitää sitten lepoakin tulla tarpeeksi. Pidän huolta, että yöunta tulee vähintään 8 tuntia yössä. Joka yö. Tästä en suostu tinkimään. 

Hyvällä mielellä uuteen viikoon. Nyt on ehtinyt näkemään paljon kavereitakin. Ja auto on kunnossa. Apu löytyi lopulta läheltä, kun ystävän super taitava mies pelasti tilanteen ja fiksasi auton. Suuri kiitos Jonathan avusta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti