Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

18.5.2016

Kuvia töistä ja keskiviikon tunnelmia


Tänäänkin aamulla kello soi aikaisin. Aamumehu ensimmäisenä vuorossa. Nyt oon tehnyt aika paljon porkkanainkiväärimehuja aamuisin, toiveena että siitä olisi ehkä vähän apua ruskettumisen kanssa :) Tykkään makailla auringossa (kesälomaa odotellessa) ja muutenkin liikkua ulkona, joten väri on kyllä muutenkin taattu. Ja kyllä mä muutenkin rusketun helposti. Mehun jälkeen venyttelin (tän viikon pitkät lenkit todella vaatii kehonhuoltoa) , herätin lapsen ja syötiin yhdessä aamupalaa ennen töihin ja kouluunlähtöä. Ero kropassa venyttelyn jälkeen oli taas kuin yöllä ja päivällä.. Jos en olisi venytellyt oisin ollut varmaan aivan koomassa koko päivän. Vaikka yöunta tuli taas se 8 tuntia. Pidän huolta, että nukun joka yö vähintään sen verran. 


Töissä tänään aamun ensimmäisen asiakkaan kanssa oltiin taas pihalla. Tehtiin kuulatreeniä. Tai hän teki, minä näytin liikkeet :D Mahtava meininki!Ja mä niin rakastan tätä ulkona treenaamista. Kun kuulaa voi heittää ja paiskoa ja vaikka mitä. Tästä mä vouhkasin edellisessäkin postauksessa. Aivan mahtavaa. En voi millään lakata ihmettelemästä tätä kesän ihanuutta. Ja nyt rakastan mun työtäkin ziljoonasti enemmän!!!Eilen oli muuten huippuhauska tunti Oulunkylän Kuntoutussairaalan henkilökunnan kanssa. Siellä käyn tiistaisin pitämässä kahvakuulaa. Ollaan oltu myös pihalla, kun on niin hienot kelit. Tunnilla tehtiin paljon kaikkia hauskoja ja hikisiä juttuja. Oon aikaisemminkin hehkuttanut blogissa kahvakuulakävelyä. Lankussa siirrät käsiä vuorotellen eteen. Nää naiset olikin niin kilpailunhaluisia, että kun laitettiin pieni kisa pystyyn kuka ottaa eniten askelia, alkoi kuulat liikkua. Koittakaa! Mainio liike! Liike oli osana kiertoharjoittelua. Jokaista liikettä tehtiin minuutti ja kyllä ne naiset vaan ylitti itsensä!


Tänään olikin sitten rauhallinen päivä. Tulin lounaalle kotiin aamun ohjauksen jälkeen. Partsille tietty kun paistoi. Pääsin testaamaan mun uusia Henkkamaukkabikineitä. Panamahattukin piti kaivaa esille, ettei jakaus kärvähdä. Samalla sitten tein hetken töitä partsilla. Ja siis todellakaan tällaisia päiviä ei usein ole, joten älkää saako yrittäjyydestä väärää kuvaa. Töitä tehdään kun niitä on, välillä aikaisin aamulla ja myöhään illalla. Silloin kun muut ihmiset nukkuvat tai rentoutuvat. Sitten välillä saattaa olla tällaista. Yleensä kyllä menen tukka putkella paikasta toiseen ja vielä välissä hoidan pienen fudiksenpelaajan ruokahuollon ja muun huollon ja kuskaamisen ja läksyjen tekemisen tai muuten vain vietetään aikaa yhdessä.lounasta - ai ai ostin pitkästä aikaa marinoitua kanaa ja olihan se hyvää :D

Kävin myös kävelyllä, siitä tulikin pidempi lenkki: yli 12 kilometriä. Menin Viikin metsiin katsomaan Magnoliapuita, mutta ne olivat jo parhaan loistonsa nähneet. Samalla harjoittelin Snapchatin käyttöä ja onnistuinkin siinä jo jotenkin. Mut löytää sieltä nimellä sportsladyh eli sinne vaan seuraamaan. Tänään oon postannut sinne lenkiltä juttuja sekä vähän smoothien valmistusta. 


Illalla ois taas kuulatuntia luvassa, ja ulkona tottakai :D

1 kommentti:

  1. Sports betting system earn +$3,624 profit last week!

    Z-Code System winning picks and forecasts for NFL, NBA, MLB & NHL...

    VastaaPoista