Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

10.5.2016

Tiistain työpäivä - liikuntapäivä


Tästäpä tulikin varsinainen liikuntapäivä :)  Päivän ekan treenattavan kanssa oltiin ulkona treenaamassa. Käveltiin läheiseen metsään kuulien ja käsipainojen kanssa. Kuulaa, omankehon painolla treeniä, toiminnallista treeniä. Ai että on parasta viskoa kuulaa ja heitellä sitä ilmaan, kun ei tarvitse murehtia lattioita :) Sitten Volvo levisi taas, vein sen korjaamolle ja sinnehän se jäi odottamaan varaosaa. Päivän asiakkaille siirtyminen oli pakko tehdä ilman autoa loppupäivän osalta. Kävelin korjaamolta kotiin, puoli tuntia. En viitsinyt bussilla tulla muutamaa pysäkkiä. Molemmat mun pyörät, mummopyörä ja maastopyörä, olivat talven jäljiltä varastossa huoltamatta. Renkaat tyhjinä ja niin edelleen.. Maastopyörän renkaita en saa edes itse täytettyä, sillä niissä on ihan typerät venttiilit. Saan kylä renkaat tyhjäksi, mutta en täyteen. Haha. Mummopyörällä lähdin huoltoasemalle täyttämään renkaita, olivat vähän tyhjät mutta pääsi sillä sentään ajamaan. Mulla ei ole edelleenkään siihen pumppua. En ymmärrä miksei.. Sellainen pitää käydä kyllä ostamassa huomenna. No sitten naapurin setä oli pihalla kun tulin huoltikselta ja hän lupasi auttaa pyörien kanssa. Kohta molemmat fillarit oli kunnossa, ja vielä lapsenkin pyörä. Ketjut ja muut rasvattu, ja renkaissa ilmaa. Meidän taloyhtiön huoltomieskin tuli auttamaan. Miten iloinen ja kiitollinen mä olin. Ihmiset voi olla niin ihania ja mikä pelastus mun päivälle, tai koko viikolle tää olikaan! Söin lounasta kotona. Tein pitkästä aikaa taas mun lemppari mössösalaattia. Saanut nimensä lapsen suusta. Syön kuulemma kaikkea mössöä..


Qvinoa -mössösalaatti

Siihen tulee qvinoaa (keitettynä pari desiä), kalkkunaa, salaattia (voi laittaa myös pinaattia), paprikaa, tomaattia ja kastikkeeksi bulgarian jugurttia (1/2 purkkia) joka on maustettu suolalla ja pippurilla. Laitoin myös vihreitä linssejä vähän, kun niitä oli kaapissa. 

Iltapäivällä mä pyöräilin Oulunkylään, ja kuntoutussairaalan naisten kanssa kuulailtiin myös ulkona. Mikä mahtava ilma ja ulkotreenit on kyllä niin parhaita. Kuulan kanssa saa ulkona tehtyä niin kivoja juttuja kun sillä voi heitellä flippejä tai sitä voi paiskoa ja heitellä maahan :) Kuulatunnilta pyöräilin taas kotiin. Söin välipalaksi turkkijugurttia, luxus granolaa ja mansikoita. Pitkästä aikaa maitotuotteita tänään. Maistui tosi hyvälle pitkästä aikaa!
Pilates tunnilta kun olin vielä fillaroinut kotiin, voitte kuvitetella että ruoka maistui taas. Pyöräilyä tälle päivälle tuli 1,5 tuntia. Kävelyä myös. Ja sitten kuulaa ja Pilatesta, vaikkakin puolet ajasta varmasti korjaan ja autan tuntilaisia enkä tee itse. Onhan siinä taas liikuttu. 

Eilisen "treenit" olivat myös tuntien pitämistä. Pari kahvakuulaa ja Method Putkisto -tunti.  Sen lisäksi kävin aamulla kävelyllä ja iltapäivällä uimassa Kuusijärvellä. Järvivesi on jo 15-16 asteista ja uin puoli kilsaa. Niin mahtavaa kun pääsee uimaan jo ja vesi on silti viileää. Tuntuu niin hyvälle! Luulen, että tän viikon omat treenit on hyötyliikuntaa, kehonhuoltoa ja uintia. Eli melkoisesti ulkona on liikuttu ja tullaan liikkumaan, eli tätä menoa alkaa rusketus olla jo kohdillaan. Huomenna myös kaikki ohjaukset ovat ulkona. Tämän työn plussaa kyllä ehdottomasti! Toisaalta ettei tää kuulosta nyt ihan unelmahehkutukselta, niin totuus on että olin aivan katki kun pääsin illalla kotiin ja takapuoli oli ihan muusina pyöräilystä. Pitkästä aikaa :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti