Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

25.6.2017

JuhannustunnelmiaTäällä on juhannukset juhlittu ja eilen palailin jo kotiin. Tänäkin vuonna se sujui oikein rauhallisesti ja oli kiva juhannus hyvässä seurassa. Mä en ole koskaan viettänyt mitenkään railakasta juhannusta, parasta se on aina ollut perheen ja rakkaiden parissa. Ja oli ihanaa, kun tänä vuonna oli pikkuisia tyttöjä seurana. Ja sai viettää myös kummitytön kanssa aikaa. Ja pääsi pois kaupungista. Viime juhannus tuli vietettyä kotona, nyt oli ihana päästä vähän vehreämpään ympäristöön. Toivottavasti teilläkin on ollut mukava juhannus. 


Liikuntaa on kyllä tullut, mutta myös tottakai sitä herkutteluakin. Juhannusaattona tein aamulenkin kotona ennen kuin ajelin Pickalaan mökille. Juhannuspäivänä tuli myös tehtyä aamulenkki aikaisin aamulla, kun lähdin lenkittämään veljen mäyristä. Oli kiva saada lenkille kaveriakin :)  


Koiran kanssa oli ihana kävellä. Mullahan on ollut ihan älytön koirakuume jo pitkään, eikä tää ainakaan sitä helpottanut. Kävely on ihanaa, mutta vielä ihanampaa se on kun siinä on joku pointti. Esimerkiksi uudet maisemat mihin tutustua, koiran ulkoiluttaminen, vauvan työntäminen kärryissä tai miksei vaikka golf..


Nyt oli ihana kävellä uusissa maisemissa, koiran kanssa, katsella Pickala Golfin kenttiä samalla. Mä oon suorittanut green cardin parikymppisenä, mutta aikaa ei koskaan ole ollut tuolle harrastukselle. Löytyisikö siihen nyt aikaa kun lapsikin on jo sen verran iso, että tuntuu tätä omaa aikaakin löytyvän joskus. Täällä oli muutenkin ihana liikkua, sillä ihmiset tervehtivät toisiaan aina. Eilen venyttelin melkein tunnin verran, venyttelyt oli jääneet vähiin tältä viikolta kun keskiviikko ja torstai meni Tallinnassa. Alkuviikosta kyllä tuli venyteltyä, mutta olen tottunut joka päivä käyttämään siihen vähintään vartin joten kyllä se kropassa tuntuu jäykkyytenä. Etenkin viime yön jälkeen kun nukuin 13 tunnin yöunet. Kyllähän se jäykistää kun noin pitkään paikallaan makaa :D


Nyt olenkin ollut ihan kotitunnelmissa tänään. Aamulenkkiä, venyttelyä, rullaamista, pyykinpesua.. Kauniisti ovat avautuneet nuo Tallinnasta tuodut pionitkin. Ensi viikolla on vähäsen vielä töitä, sitten alkaa loma. Fudista ja fudisturnausta on myös ensi viikolla, joten fudismutsimeiningeissä menee aika sitten taas hyvin. Tämä viikko olikin melkein lomaa kokonaan, kun oli reissu ja juhannus. Tulevalla lomalla on vähän suunnitelmia, mutta myös väljää. Silloin voi tehdä mitä huvittaa ja silloin lomakin on enemmän lomaa, kun kaikkea ei ole suunnitellut ja aikatauluttanut etukäteen. 

Syksylle olen suunnitelmat jo tehnyt ja syksy alkaa olla mukavasti täynnä. Joten jos olet suunnitellut personal trainingia syksyyn, kannattaa olla pikaisesti yhteydessä. Joitain vakkariaikoja vielä löytyy. Ihanaa sunnuntaita kaikille. Mä mietin pyöräilenkö tästä nyt uimaan vai portaille tekemään hikisen sunnuntaitreenin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti