Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

27.6.2017

KesätreenivinkkiäKuinka moni teistä on jo lomalla? Mä oon hidastanut jo työtahtia ja on ollut aivan ihanaa tehdä omia treenejä. Sunnuntaina fillaroin portaisiin treenaamaan, eilen taas pyöräilin Viikin lintutornille TRX:t repussa. Kevyt treeni ulkona. Sen olisi toki voinut tehdä kotonakin, kun olisi kiinnittänyt narut oviankkurilla oveen. Jotenkin tää kesä vain houkuttelee kuitenkin treenaamaan ulos. Mun mielestä on ihanaa ja kaunista juuri tällä hetkellä. Tietty olisi kiva kun olisi vähän lämpimämpi, mutta ei tää todellakaan mua haittaa. Mutta luonto on nyt kauneimmillaan ja raitista ilmaa riittää. Hyttysiäkään ei ole kauheasti :)


Käytän TRX:ää myös usein asiakkaiden treeneissä. Se on helppo ja tehokas tapa treenata oman kehon painolla. Itse ei usein tule tätä treeneissä käytettyä, ehkä osittain kotitreenin yhtenä osana. Harvoin teen tällä kuitenkaan koko treeniä. Eilen kuitenkin kevyttä jumppaa puun alla. Sai keho aavistuksen palautua, sillä tänään on illalla kovempi treeni sitten taas luvassa. 


Reipasta tiistaita teille ja menkää tekin ulos treenaamaan. Oman kehon painolla pystyy myös tekemään hyviä treenejä. Ensin 15 minsan pyöräily johonkin kivaan ja kauniiseen paikkaan, sitten treeni ja jäähdyttelypyöräily takaisin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti