Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

10.6.2017

Weekend


Ihana aurinkoinen päivä ollut tänään. Olisin halunnut hypätä pyörän selkään ja lähteä Kumpulaan uimaan. Ajattelin kuitenkin mitata kuumeen varmuuden vuoksi. Eilen mittari nimittäin näytti taas lämpöä. Tiistaista asti oli jo ollut kuumeetonta, mutta keskiviikon ja torstain työpläjäys palautti mut maan pinnalle ja mittarin yli normaalilukeman. Kyllä harmittaa. 

Kyllä mä silti eilen vähän kävin happea haukkaamassa ihan kodin lähistöllä rauhallisesti kävellen. Oli vaan pakko jo päästä ulos, tehdä muutakin kuin levätä ja tehdä töitä. Tää kävelylenkki oli enemmänkin rauhallista löntystelyä ja maisemien ihastelua. Nollaamista ja fiilistelyä. Miten erilaiselle kaikki näyttikään kuin kaksi viikkoa sitten! Ihanalta ja kesäiseltä näytti luonto. Ja rauhallisesti käväisin myös Sideways festareilla, jonne oltiin ystävän kanssa hankittu liput jo aikoja sitten. Ja sitä ennen käytiin syömässä Libanonilaisessa Mäkelänkadulla. Tosi hyvää ruokaa. Erittäin edullinen paikka. Ensivaikutelma on ihan perus pizzeria tai kebabmesta, mutta ravintolaa on kovasti kehuttu ja listalta kannattaa valita jotain muuta kuin pizzaa tai kebabbia, libanonilaisia erikoisuuksia mieluummin. Että onneksi ei ihan koko viikonloppu ole mennyt kotona kököttäen :)
Mutta eipä tässä auta kun levätä taas, kun kerran voi. Tai yrittää. Kyllä se on vaikeaa ja ärsyttävää kun tekisi jo mieli treenata. Kotia on tullut laitettua viimeisten kahden viikon aikana. On ollut taas aikaa "marittaa" ja miettiä mistä sitä vielä haluaisi eroon ja oli mulla pöytä kirppikselläkin taas viikon verran. 


Muuten sitten syömistä, makaamista, lukemista.. Lapsi on ollut isällään, joten on ollut lepoa myös fudismutsiudesta. Ja nyt on saanut levätä. Ihanaa ja aurinkoista lauantai-iltaa kaikille! Illallinen on nautittu ja taidan mennä parvekkeelle jatkamaan lueskelua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti