Sports Lady®

Sports Lady®

19.6.2017

Maanantaita



Loistavaa viikon alkua kaikille! Täällä puoliksi jo lomalainen fiilistelee kaunista kesää. Loma ei ihan vielä ole alkanut, mutta koska suurin osa tunneista on kesätauolla, tuntuu tämä jo melkein lomalta. Viime viikon torstaina oli varmaan kuukausiin ensimmäinen arki-ilta, ettei tarvinnut lähteä minnekään. Ei edes kuskaamaan lasta treeneihin. Huh miten outoa. Kello oli kuusi ja istuin sohvalla ja ihmettelin mitä ihmettä sitä tekisi :D Ja tänään on kuulkaa sellainen arki-ilta, että ei ole töitä ja on vielä sovittu treffitkin ystävän kanssa. Sitä pääsee ihan arki-iltana leffaan! 



Tällä viikolla duuneja on vain tänään ja huomenna. Sitten kutsuu eteläinen naapurimme, ja luvassa on parin päivän tyttöjen hömpöttelyreissu ennen juhannusta. Käydään hoidoissa, syödään hyvin ja nautitaan ihanasta parin päivän lomasta. Sitä on kyllä odotettukin! Juhannus menee rauhallisesti perheen parissa eikä haittaa vaikka olisi nolla astetta lämmintä. Pääasia on olla lomalla ja ihanien ihmisten kanssa. Tallinnaankin luvattu vesisadetta, mutta sekään ei mua haittaa. Loma on aina lomaa :)

Tänään oon (taas) karsinut tavaraa kaapeista (heti kun oli ylimääräistä aikaa) ja laitoin kierrätysryhmiin myyntiin. Mitä enemmän täältä lähtee tavaraa, sen parempi fiilis. Mietin tuossa kesävaatteitakin läpikäydessä, että ei sitä ihminen tarvitse kun pari mekkoa, pari teepaitaa ja shortsit ja uikkarit, treenivaatteiden lisäksi. Laittaisikohan niitäkin vielä uudestaan vaan kovalla kädellä pois. Kierrätysryhmiin lähti nyt parit kengät, käsilaukku, juoksutakki.. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti