Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

28.6.2017

Loma läheneeVika työpäivä ennen lomaa käynnistyi aamulenkillä. Oon vaihtanut sykemittaria, ja uusi mittari kertoi lenkin pituuden. Vakkarin aamulenkin pituudesta ei aiemmin juuri ole ollut tietoa, jonkinlainen arvio. Mulla oli pitkään Polarin 360 aktiivisuusranneke. Se on ollut tosi hyvä, sillä se on näiden puolentoista vuoden aikana osaltaan myös opettanut palautumaan. Olen tiedostanut paremmin oman aktiivisuuden tässä työssä. Palautumista on tarvittu ja nyt olokin on ihan loistava. 

Uskalsin nyt luopua rakkaasta kaveristani ja hankin uuden mittarin. Näiden parin päivän aikana on kyllä tullut ikävä sitä Polarin prosenttilukemaa, kun se näyttää päivän aktiivisuusprosentin. Lepopäivinä se on ollut jotain 50 ja 85 väliltä. Parhaimpina (vai pahimpina..?) aktiivisuuspäivinä jopa 300 %. Mutta uusi Suunto näyttää vaikka mitä hauskoja juttuja, esimerkiksi tänään aamulla kävelemäni reitin :) Sen avulla voi etsiä myös muiden hyväksi havaittuja reittejä jos olet vaikka reissussa! Roomassa me kyllä katsotaan enemmän karttaa ensi viikolla kuin sykemittaria, mutta ehkä tälläkin ominaisuudella on joskus käyttöä? Se näyttää myös käyrää harjoituksen intensiteetistä, joten siitä on hyvä seurata milloin sitä lusmuilee lenkillä. Onko se juuri se kohta missä kaivat puhelimen esiin kun yksin käveleminen kyllästyttää ;)


On kyllä ihanaa kun loma alkaa. Lomalla odotan yhteistä aikaa lapsen kanssa ja aion opettaa häntä soittamaan pianoa. Se on ollut hänellä haaveena jo pitkään, mutta fudistreenien määrä ei ole jättänyt aikaa soittotunneille. Eilen löysin vanhat Aaron -piano-opukseni ja aloin opettaa häntä itse. Opetan niin kauan kuin osaan ja sitten nähdään onko innostusta soittotunneille. Tässä siis yksi kiva kesäharrastus meille molemmille! Oli ihan mielettömän kiva ilta.

Lomalla aloitan myös itse uuden harrastuksen: golfin. Golf kärpänen puri pahasti juhannuksena Pickalassa ja huomiselle on varattu ensimmäinen opastus Pron kanssa. Perjantaina olisi tarkoitus mennä pelaamaan. Oon kyllä niin innoissani. Jotain tavoitetta liikuntaan ja kehitykseen. 

Tärkeintä lomassa on kuitenkin se, että ehtii levätä ja nähdä ystäviä. Ja tottakai se, että ehtii tekemään kaikkia kivoja juttuja. Viime kesäloma meni kodin maritukseen. Sen verran aktiivinen luonne kuitenkin olen, että jotain puuhaa pitää aina olla. Ja juuri sellaista puuhaa mikä on vastapainoa liikunnalliselle työlle. Erinomaista vastapainoa oli maritus ja nyt tulee olemaan pianonsoitto ja golf. Silloin mielikin lepää. Pianonsoiton voisin elvyttää ehkä myös omalta osaltani? Tietysti liikunta ja treenit kulkee tässä ohella kuten ennenkin ja kesällä siihenkin on enemmän aikaa, kun voi keskittyä pelkästään omaan liikkumiseen ja omiin treeneihin.  Lenkin jälkeen puristin aamumehun. Tänään siihen tuli kesäkurpitsaa (joka jäi eilisestä thaikkuruuasta mitä tehtiin), porkkanaa, sitruunaa, limeä, omenaa ja inkivääriä. 

Aamupalaa jouduin vähän soveltamaan kun munat oli loppu. Usein teen puuron kanssa munakkaan, mutta nyt kaivoin pakkasesta marjoja.. Nekin oli tosi lopussa. Joitain tyrnejä löysin ja niistä tuli hyvä smoothie kun lisäsin suklaan makuista heraprotskua ja vähän chia -siemeniä.

Heinäkuun pidän lomaa, mutta tavoitat minut kuitenkin hyvin meilitse loman aikana. Heinäkuun viimeisenä sunnuntaina jatkuvat kahvakuulatunnit taas Kumpulassa Intianpuistossa ja PT-ohjaukset aloitan heti elokuun alussa. Sinne voi kysellä treeniaikoja tai tiedustella PT-valmennuksesta hanna@sportslady.fi. Ja yrityksissä vedän myös niin kahvakuulaa kuin Pilatesta tai syvävenyttelyäkin, joten myös näistä kannattaa laittaa hyvissä ajoin kyselyä. Joitan aikoja löytyy vielä syksyyn. 

Ihanaa ja aurinkoista päivää teille! Nyt kutsuu työt!

2 kommenttia:

  1. Hei! Mukavaa lomaa! Kerro sitten kokemuksia Suunnon kauniista laitteesta vs. Polarin. Himoitsin sitä mutta en ollut ihan varma, että tottuisinko Polarin jälkeen, joten nyt tulossa uusi Polar. Hintakin vaikutti : ) terv. ingrid

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Hyvää tekee kyllä päästä lomalle 😊 Kirjoittelen varmasti vertailua. Suuntoa mulla ei oo ollut kolmeen vuoteen joten kyllä tässä kestää tottua siihen.. ei nyt oikein kahtakaan kelloa voi käyttää vaikka mieli ehkä tässä vaiheeessa tekisi ennen kuin pääsee tutuiksi uuden laitteen kanssa. Ihanaa keskiviikkoiltaa sinne!

    VastaaPoista