Sports Lady®

Sports Lady®

27.8.2012

Porihalli rules


Ollaan Porissa mun pikkumiehen kanssa edelleenMeidän piti eilen lähteä käymään Helsingissä mutta suunnitelmat muuttuivat ja jäätiin tänne. Mulla ois ollut Lady Gagan keikallekin liput mutta joku onnellinen on toivottavasti ne saanut käyttää ilmaiseksi kun ei saatu lippuja enää myytyä.


Aamulla pääsin vähän juoksemaanIltapäivällä väsytti aivan valtavasti mutta oli ihan pakko hyödyntää Porihallin lapsiparkki joka on vain maanantaisinLopulta oli hyvä treeni (selkää ja hauista) ja toivon huomenna pääseväni tekemään rinta/olkapää/ojentaja -treenin. Keskisyke tunnin salitreenissä oli noin 132 ja huiput 176Energiaa meni reilut 300 kcal. Mulla ei ollut täällä oikein urheilukamojakaan mukana mutta se ei ollut esteAamun treenikamat oli pesty ja kuivumassa joten kävin Intersportista hakemassa treenipaidan ja samalla löysin kivan Casallin hiuspannan. NIitä oli eri värisiä. Ja sisätossuja ei ollut mutta sandaalit kävi ihan hyvin tänne!



Mulla liikunta vaan toimii aina jos väsyttää tai harmittaa tai on surullinen tai mitä ikinä vaan! Siitä tulee niin superhyvä fiilis että paremmasta en tiedä! Ja jälkikasvua jouduin taas maanittelemaan pois Porihallilta. Täydet pisteet kyllä siitä! On mukava kun täällä on aina jotain kivaa ja kehittävää tekemistä lapsille ja kivat leikittäjät. Hyvä päivä!



4 kommenttia:

  1. UUUUHH :) Mä olin unohtanut tollasen hauskan "koodi-kieli"- leikin lapselle!!!! Kiva kun jaoit!

    VastaaPoista
  2. Me ollaan kotonakin tehty vähän tuon tyylisiä juttuja mutta tää oli kanssa unohtunut multakin!

    VastaaPoista
  3. Sportslady bongattu Porihallilta eilen ;)

    VastaaPoista
  4. Haa - oisit tullut moikkaa ;)

    VastaaPoista