Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

18.6.2013

Ajatuksia kesän herkuttelusta vs painon pudotuksesta ja etu blogin lukijoille


Mulle on nyt päässyt kehittymään jonkin asteinen blogihiljaisuus pariksi päiväksiHarvoin olen jättänyt postaamatta jonain päivänäMulla on ollut aika paljon ohjauksia myös viime aikoinaTäällä kuitenkin ollaan,  ja lupaan reipastaa tahtia taas myös bloggauksen suhteen!

Moni aloittaa ne iloiset kesäriennot juhannuksesta ja sitten kesä loppuu elokuun lopussaSiihen mahtuu aika monta viikkoaKesän aikana on teoriassa mahdollista hankkia useampi kilo rasvaa kroppaansaJos suunnittelee aloittavansa vasta syksyllä sen kesäkilojen ja muidenkin karistamisen, niin silloin on taas kovempi työ. Ihan pelkästään se kuningas alkoholi on mukava kaverikun haluaa kerryttää rasvaa kroppaansaValitettavastiVaikka viinillä on myös antioksidanttisia vaikutuksianiin ne antioksidantit voi ottaa muualtakinJa sitten kun mennään yli kahden lasin annoksen niin hyödyt muuttuvat haitoiksi.

Kaikkien mun treenattavien kanssa jatketaan kesän yli ja hyvältä näyttääUusiakin asiakkaita on tullutvaikka kesä perinteisesti liikunta-alalla hiljenee. Mulla on tosi monentyyppisiä treenattaviaOn ihan perus personal training asiakkaitajoille tehdään kaikki ohjelmat ja on säännölliset tapaamiset ja seurantaSitten on kahvakuulan kanssa henkilökohtaisia treenattaviaOn ravintovalmennettavia ja kuntosalivalmennettaviaJa yhdessä perheessä valmennan koko perheen naisosastoaÄitiä ja kahta tytärtäMuutaman uuden ohjattavan kanssa on aloitettu nyt niinettä on katsottu miten asiakas voi liikkua kesän aikana lomalla omatoimisesti ja sitten syksyllä aloitetaan treenit yhdessä! Ja toisen kanssa taas katsotaan ruuat kuinka syödä oikein mökillä loman aikana! 

Eli miettikää jos tehdäänkin asia päin vastoin. Ei kerrytettäisi niitä kesäkiloja? Tehtäisiin nyt tästä kesästä ja vaikka seuraavasta kahdeksasta viikosta sellainen pätkä että ollaan hyvässä kunnossa sitten syksyllä? Ei vedettäisi niitä kesäsiidereitä ja herkkuja koko kesääEi olisi 3 tai 5 ylimääräistä kiloa vaan 3-5 kiloa vähemmän? Ensimmäisessä tapauksessa tiputettavaa on jo 10 kg jos tällä hetkellä haluaisit sen muutaman kilon saada pois.

Jotta sitä kymmentä kiloa ei olisi sitten tiputettavana syksyllä niin asialle kannattaa tehdä jo nyt jotain2 kuukauden ravintovalmennuksen ostaja saa 4 ilmaista kahvakuulatuntiaEdun arvo on 40 euroaJokainen meistä tietää sen että painonpudotus on myös henkisesti helpompaakun harrastat liikuntaaSilloin ei tee mieli sortuakaan herkkuihin niin helpostiRuokavaliolla toki saat aina painoa alasmutta kroppa on nätimpi kun treenaat! Ja kun sinulle tehdään ruokavaliojossa tarkasti kerrotaan (useita vaihtoehtoja) mitä saat syödä on ruodussa pysyminen helpompaa! Ja otan nyt kesällä myös pari uutta personal training asiakasta! Sen oman treeniprojektin voi myös aloittaa jo ennen syksyä! Meiliä vain osoitteeseen hanna@sportslady.fi! Täältä pääset katsomaan muutamia vaihtoehtoja valmennuksista ja aina toki katsotaan jokaiselle se sopivin ratkaisu! 

Kesäkaveriksi voi myös hankkia Sports Ladyn Kahvakuulatreeni DVD levytjoista ALE-KOODILLA KESÄ2013 saat -20 %. Täältä pääset Sports Ladyn verkkokauppaan!

Fitandfresh verkkokauppa puolestaan hemmottelee teitä lukijoita 10% alennuksella (ALE-KOODI sportslady)! Sieltä voit hankkia itsellesi lisäravinteet tai vaikka pilatesrullan jolla mahdollistat lihasten paremman suorituskyvyn (mulla on sellainen ja on erittäin tehokas!)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti