Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

2.6.2013

Palauttava pyörälenkki ja arvonnan voittaja

Aamupäivän kahvakuulakurssilla Aleksanterin Teatterilla oli reippaita osallistujia. Pari tuntia meni kuin siivillä. Seuraavat kurssit järjestetään syksyllä, stay tuned! Infoa tulevista ja meneillään olevista tunneista löytyy Sports Ladyn nettisivuilta!

Iltapäivällä me sitten tehtiin palauttava pyörälenkki. Käytiin entisen Krapihovin terassilla joka on nykyisin Mankeli. Lämpömittari näytti iltaseiskalta vielä 30 astetta!Matkassa mukana kulki mun uusi kätevä juomapullo
Terassilla mä "sorruin" tähän vitamiinijuomaan, jossa oli aikasta paljon sokeria (15g), mutta pienempi paha se kuin siideri :) En huomannut katsoa ravintosisältöä ja olisi tää juoma jäänyt hyllyyn kyllä! Mutta pitkien lenkkien jälkeen on parina seuraavana päivänä nälkä ja hiilarin määrää vähän lisäänkin. Hyviä hiilareita, kuten täysjyväohraa, hirssiä, perunaa tai hedelmiä. En sokeria. Mutta nyt sitä sokeria tuli eikä se maailmaa kaada!
Terassijuomaa with sugar
Palautusjuomana mantelimaitoa ja mansikkaa
Illallisena bataattia uunissa, broileria grillistä, kukkakaalia, salaattia, fetaa..
Ja sitten loppuun se Polarin sykemittariarvonta. Pinkin Polarin sykemittarin omakseen voitti Taina Varpenius! Onnea paljon ja tuon Tainalle mittarin seuraavalle tunnille!

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommenttia:

  1. Moi,
    kiitos hyvästä treenistä. Kyljet tulivat kipeiksi, kuten vähän lupailitkin :).

    VastaaPoista
  2. Moi!

    Kiitos itsellesi! Ja hieno kuulla! Treeni meni hyvin siis perille :)

    VastaaPoista