Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

29.6.2013

Lohta ja kapriksia kukkakaalipohjalla - pakko kokeilla!


Lohta ja kapriksia kukkakaalipohjalla
4 annosta

Pohja
  • kukkakaali
  • 3 munaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1/2 tl merisuolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 rkl FiberHuskia (voi jättää pois)
Täyte
  • 1 rasia Philadelphia juustoa
  • 1 rkl silputtua tilliä
  • 1 rkl sitruunan mehua
  • 200g savulohta
  • 1 rkl kapriksia
  • 1 pieni punasipuli viipaleina
  • 2 tuoretta taatelia (poista kivet)
Silppua kukkakaali tehosekoittimessa murusiksiLisää muut aineksetMuotoile seoksesta 8 pientä pizzapohjaa uuninpellillePaista 175 asteessa 30-35 minuuttiaLevitä pohjille tuorejuusto ja viipaloidut täytteet.





Mä tein pohjan tehosekottimella (talouskone)En uskoettä blenderillä saa aineksista niin hienoa (ainakaan tuolla mun halpisblenderillä)FiberHuskia en laittanut pohjaanSiitä tuli aika löysää ja nostelin lusikalla pellille taikinaaOtin pois uunista (en katsonut kelloa) sittenkun reunat alkoivat vähän paahtuaJuustoa en laittanut koko purkkia vaan ehkä puoletTilliä taas laitoin paljon enemmän ja sitruunamehua puristin suoraan sitruunasta lettujen päälleKapriksiakin tuli varmaan enemmänToi taateli sopii ihan älyttömän hyvin tähänMeinasin unohtaa sen (jonka vuoksi sitä ei ylimmässä kuvassa edes ole)mutta onneksi muistin! Se antaa niin ihanan makeuden vastapainoksi sipulin ja kapristen vahvoille mauille.

Kokeilkaa! Ihan pakko! Tästä tuli mielettömän hyvää! Tuli mieleen ihan kuin oisi blinejä syönytmutta nää olivat paljon parempiaLasipalatsissa viime talvena söin kerran blinitja kyllä ne oli taas niin tuhtia tavaraaTässä ihana ja kevyt kesäherkkuHelppo ja nopea valmistaaGluteeniakaan ei yhtään. Resepti on uusimmasta Kuntoplussasta!



2 kommenttia:

  1. Slurps! Näyttää ja vaikuttaa oikein todella herkulliselle! Ensi viikolla kokeiluun :)

    -Anna ja http://aftertoomanyyears.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Tää oli niin hyvää! Kannattaa tehdä! Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista