Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

15.6.2013

Uusi lenkkikaveri Pro-X Walker


Sain testiin tällaisen uuden kuntoiluvälineenjoka on uusi versio kävelysauvoistaSen lisäksi että tällä saa koko kropan mukaan treeniin kävellessäniin tällä voi tehdä myös kotitreeniä sisälläMä omistan kävelysauvatmutta ne useimmiten jää kotiin koska sosiaalisen median päivittäminen tai biisien vaihtaminen on hankalaa! Sauvat pitää irroittaa käsistä ja niitä pitää sitten roikottaa mukanajos hauaa touhuta jotain muuta kävellessä. Sauvat ei oo multitasking ihmisen juttu! Tämä on myös helpompi pakata reissuun mukaanJa lenkillä käyntiin on helpompi yhdistää kaupassakäyntikinkun ei tarvitse kaupassa taas raahata niitä sauvoja mukana.Tää toimii niinettä molempien käsilaitteiden narut kiinnitetään vyöhön jossa on myös tasku vaikka avaimille tai muille pikkutavaroilleKävellessä käsivarret vetävät käsilaitteita kehosta poispäin ja palautusliikkeen aikana narut kelautuvat automaattisesti takaisinTein tunnin kävelylenkin ja keskisyke oli tottakai paljon korkeampi kuin normisti kävellessäSykemittari tosin sanoi sopimuksen irti ja kaatui juuri kun olin ottamassa yhteenvetoa treenistä mutta puolivälissä vilkaistessa energiaa olin mennyt 30 min aikana 230 kcal (eli tunnin treenissä ainakin kaksin verroin)Keskisyke oli varmaan 130 paikkeilla kun vilkuilin mittariaNormaalisti kävelylenkillä menee tunnissa noin 250-300 kcal.


Laite oli tosi tehokas lenkkikaveri ja sain muilta sauvakävelijöiltä ihmetteleviä katseitaOn muuten paljon kätevämpi laite kuin sauvatSuosittelen! Laitteen mukana tuli myös ohje kuinka tehdä treeniä kotona sisälläMä varmaan testaan tätä mökillä juhannuksena! 

Fit and Fresh verkkokauppa myy tätä kapistusta ja sieltä löytyy paljon muutakin kivaa! Esimerkiksi näitä juoksusukkia mitkä mulla oli eilisessä postauksessa! Käykää katsomassa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti