Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

5.6.2013

Kesän lempparilasitAjattelin tehdä oman postauksensa näistä mun tämän kesän Le Specs hankinnoistaEnsin ostin nuo Thunerbird -lasit ja sitten tällä viikolla piti hankkia Ding a ling -lasitOon tykännyt aivan mielettömästi ja hintakin on edullinenBubbleroomista voi tilata laseja ja täältä pääset katsomaan eri vaihtoehtoja!5 kommenttia:

 1. Tykkään sun blogista, mutta olisi lukijoiden kannalta kiva jos kertoisit selkeästi milloin postaus sisältää mainontaa (siis muiden kuin omien palvelujesi/tuotteiden kohdalla). :) Aika monet bloggaajat niinhän jo tekevätkin. Täältä löytyy vinkkiä miten sen voi tehdä:
  http://www.asml.fi/luonnos-blogimainonnan-ohjeistukseksi-nyt-kommentoitavana/

  VastaaPoista
 2. Onpa hienot aurinkolasit :-) Pitää itsekkin katsoa jos tuolta Bubbleroomilta tilaisi, kun näytti olevan ilmaiset postikulutkin! ;)

  VastaaPoista
 3. Moi! Kiitos kommentista. Tosiaan osa bloggaajista jo näin tekee ja osa sitten ei. Kyllä mäkin olen pitkään asiaa pohtinut enkä halua karkoittaa ketään "turhalla" mainonnalla! Enkä mä sellaisia tuotteita täällä mainostakaan teksteissä joita en itse osta tai käytä :) Enemmän on ajatuksena auttaa lukijoita löytämään tuotteita jos joku haluaa samoja hankkia!

  VastaaPoista
 4. Moi! Kiitos kommentista. Tosiaan osa bloggaajista jo näin tekee ja osa sitten ei. Kyllä mäkin olen pitkään asiaa pohtinut enkä halua karkoittaa ketään "turhalla" mainonnalla! Enkä mä sellaisia tuotteita täällä mainostakaan teksteissä joita en itse osta tai käytä :) Enemmän on ajatuksena auttaa lukijoita löytämään tuotteita jos joku haluaa samoja hankkia!

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Ne on molemmat tosi hienot! Mä tosiaan ostin Sofinahista ne molemmat ja ainakin noita Ding a ling laseja löytyy sieltä 1 kappaleet (Thunderbirdit on loppu sieltä)

  VastaaPoista