Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

11.6.2013

Hyvän mielen joogassa - uusi sali

Mulle tuli meilissä kutsu Villa Mandalan uuden salinUrban Mandalanavajaisiin ja ilmaistunnilleKävin seurailemassa myös facebookissa ilmaistuntien pitämisestä noussutta kohua tänään kun siitä aamulla kuulinSen enempää en ole aiheeseen perehtynyt enkä tätä keskustelua seurannutettä haluaisin sen enempää ottaa asiaan kantaaMutta ylipäätään musta vain on hieman typerää ja lyhytnäköistä juuri sellainen itsekäs suomalainen ajatteluOnko oikein se että toiset pitävät ilmaistunteja ja "vievät muilta asiakkaat"? Tyypillistä suomalaista ajattelua ja valitettavasti täällä vain on niin (todella harvoja poikkeuksia lukuunottamatta)että kaikilla pitäisi olla oma traktoriTietoa pimitetäänkaveria ei auteta ja kaikki on aina itseltä pois jos toinen menestyyHah sanon minä ja itse yritän aina auttaa (myös "kilpailijaa") ja jakaa tietoaHyvä tulee hyvän luo tässäkin ja myös minua on autettu ja neuvottu

Mun mielestä (niin joogassa kuin vaikka kahvakuulassakin) on hienoa seettä mahdollisimman paljon järjestetään erilaisia juttuja ja vaikka puistotuntejaSe ei ole muilta pois kun on paljon tunteja tai tapahtumiavaikka samalla alueellaJos joku kokee sen olevan itseltään poisvoi katsoa peiliin onko omassa toiminnassa mennyt jotain pieleen tai miksi kollega (kilpailija?) koetaan uhaksi. Vai ovatko ihmiset vain yksinkertaisesti niin älyttömän ahneita? Kaiken tällaisen pitäisi ajatella olevan lajin hyväksiTähän olen myös itse törmännyt liikunta-alallaOman brändin kehittäminen on ollut liian "vahvaa" ja se on ärsyttänyt muitaja minut on koettu uhaksi ja itse en ole osannut niin edes ajatella. Olen joka kerta ottanut sen kohtelaisuutena! Sitähän se on! Kiitos siis näistä! Mutta jos joku ajattelee näinniin ehkä tällaisen henkilön/tahon pitäisi katsoa peiliin ja todeta että sieltä se uhka tuijottaaEi mistään muualtaYlipäätään se on epäsuomalaista olla itsestään ylpeä tai olla iloinen omista saavutuksistaan (puhumattakaan toisten saavutuksista iloitsemisesta). Joogatessa voi tuijottaa sitä omaa napaamutta on mahtavaa myös vapauttaa hyvän harjoituksen energiasta osa muille! 

Mutta se siitä vaahtoamisestaTää päivä on ollut aivan mielettömän hyvä ja upeaja joogatunti kruunasi koko komeuden! Ja täytyy myöntääettä en ole koskaan näiden vetäjien tunnilla ollut ja menin paikalle ihan puhtaasti tämän keskustelun vuoksiAjattelinettä paikka on varmasti kiva ja vetäjät tosi hyviä kun tällaista keskustelua on kerran saatu aikaanJa niinhän se olikin. Ja taatusti menen uudelleenkin!

Pientä välipalaa ennen joogatuntia kaupungilla 

Urban Mandala on osoitteessa Telakkakatu 8 (Nosturin vieressä) ja sinne oli helppo löytääPaikkana tämä oli aivan ihana ja avaraValoisaja siellä oli hyvät energiat

Tunti aloitettiin uuden alun mantralla 
Ennen tuntia
Tunti oli Yin ja Yang joogaa ja puolitoistatuntinen kokemuksena aivan mieletönMantrat sekä musiikki ja hyvät ohjaajat Satu Tuomela ja Mia Jokinivaja koko se ihmisjoukko (yli sata joogia) olivat vaan jotain tosi hienoa! Ja oma harjoitus oli tosi onnistunut. Tunnin jälkeen keho kiitti ja mieli oli tyyni ja onnellinenHaluan toivottaa paljon onnea ja menestystä uudelle joogasalille ja itse nautin tunnista aivan mielettömästiUpea alku tälle paikalle! Hienoa! Menkää testaamaan!


Iltapalasmoothie ja banaanilastuja tunnin jälkeen kotona

5 kommenttia:

 1. Kiitos Hanna kirjoituksestasi! Olen niin samaa mieltä kanssasi tuosta suomalaisesta kateudesta ja ahneudesta. Mulla on ollut samanlaisia ajatuksia viimeaikoina, kiitos kun kirjoitit aiheesta! Aurinkoa päivääsi <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista sulle <3 Oli pakko kirjoittaa tai mun ois pitänyt jo varmaan aiemminkin tästä kirjoittaa kun on kaikenlaiseen ihmeelliseen törmännyt tässä matkan varrella! Mutta me uskotaan siihen että hyvä tulee hyvän luo!

  VastaaPoista
 3. Juuri näin! Jee, hyvä Hanna!

  Eeva

  VastaaPoista
 4. Word! Loistavaa Hanna!
  Suomalaisissa on juuri tuo ärsyttävä tiedon pimittämisen meininki ja ajatus siitä, että toisen menestyminen on itseltä pois. Mä voisin kokemuksesta kirjoittaa tästä paljon.
  Sinä teet loistavaa työtä, ole ylpeä siitä. Jos joku kokee sut uhaksi, ota se tosiaan kohteliaisuutena :)

  VastaaPoista
 5. Moi Johanna! Eikö oo! Aina pitää pimittää kaikki itsellään ja sitten loistaa ja korjata koko potti! Tai niin ne uskovat :) Ja kiitos mä olenkin tyytyväinen siitä mitä teen. Ja voin myös mennä levollisin mielin nukkumaan joka ilta hyvällä omallatunnolla niiden asioiden suhteen kuinka itse toimin. KIvaa viikkoa sulle!

  VastaaPoista