Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

10.6.2013

Ripset ja rusketus


Kävin laitattamassa ripset C'mon kauneushoitolassaIhana Armi sai mulle ajan järjestymään nopealla varoitusajalla ja sain huolatettua ripset huomista vartenOon tosi tyytyväinen näihin ja sain samalla myös rusketuksen. Mä oon täällä käynyt rusketettavana ja ripsissä ennenkin ja viimeksi vappunaTyytyväisenä saanut aina tästä paikasta lähteä! Voin suositella lämpimästi! Jospa sitten huomenna vähän freesimpiä kuvia ripsistä ja hiuksista sekä rusketuksesta!

Teille blogin lukijoille Kauneushoitola C'mon tarjoaa suihkurusketuksen hintaan 20 eur (ovh 38 eur)Mainitse varauksen yhteydessä Hanna tai Sports Lady niin saat edullisemman hinnan!

Jos mun tarvitsee näytää päivettyneeltä niin valitsen solariumin tai auringon ottamisen sijaan mieluummin suihkurusketuksenVäristä tulee tasaisempi ja mikään auringossa tai solariumissa maattu tunti ei ole sen ihosyövän arvoinenKallis hinta rusketukselle jos sellaisen onnistuu itselleen hankkimaan. Auringosta voi nauttia hyvin suojattuna vaikkapa lenkillä tai puistossa kahvakuulaten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti