Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

25.11.2014

Inspiraatioruokakuvia

Ajattelin kerätä teille muutaman mun ruokakuvan pieneksi inspiraation lähteeksi. Ehkä samalla itselleni :) Mikä kumma siinä on, että talvella maistuvat paremmin suklaa ja leipä? On pimeää, mutta ei sitä varmaan helpota kun joka tuutista syötetään meille kaamosmasennusta ja siitä kertovia juttuja. Jos mä yrittäisin vastakkaista lähestymistapaa :) Nyt talvella ja pimeään aikaan kun olisi niin tärkeää juuri syödä terveellisesti että jaksaa. Tässä on mun lempiruokia. 

Mutta aikamoisia herkkuja oli kyllä äsken Farangissakinmissä olin syömässä ja valittiin Farang maistelumenuKyllä kalpenee mun kokkaukset niille ruuilleja oli ihana istua valmiiseen pöytään syömään herkkuja hyvässä seurassa. Illan aikana jo unohdin hetkeksi kaukokaipuuni lämpimäänkun pääsin ruokapöytään nauttimaan Aasian mauista! Farangin ruuat perustuvat aromaattisuuteen eli tulisenhappamansuolaisen ja makean harmoniaan! Sitä menu todella oli! Mulla on ollut aivan kamala matkakuumekun tuntuu että joka toinen on jossain reissussa ja Facebook pursuaa kuvia ihanista hiekkarannoista ja loma-annoksista! Noista Farangin upeista ja ihanista annoksista ei nyt kuvia olekun ravintolassa on joskus ihan mukavaa syödä ja nauttia tunnelmasta kuin somettaa. Joten saatte tyytyä näihin kotikokin terveysruokakuviin! Tän tyyppisesti tulee aika pitkälle kotona syötyämutta kun sitten menen ulos syömäänniin siellä en mieti mitä syönViikonloppuna tuli Tallinnassa vedettyä pizzaakin pitkästä aikaaKohtuus kaikessa eikö niin? Joka tapauksessa nää on mun lempiruokia ja perus kotikokkailua!

Vielä tuosta aromaattisuudesta.Talvella sitä kyllä kaipaa! Niin ruuanlaitossa kuin kosmetiikassakinSen viime viikolla postaamani Madaran kasvoöljyn lisäksi hemmottelin itseäni hankkimalla Ruohonjuuresta yhden vartaloöljyn ja Madaran kasvosaippuanKirjoittelen niistä pian lisääOvat ihania ja auttavat myös tähän kaamoshässäkkään ja kaikkeen!

bataattiranskalaisia ja katkarapuja
tuorepuuroa vaniljaprotskulla
vihersmoothie inkiväärillä
tomaatti/sipuli munakasta basilikalla
kurkumaseitä ja kasviksia
ja vihersmoothie
inkivääri/chili katkarapuja ja vihanneksia
mansikkasmoothie
taas tuorepuuroa mulpereilla

5 kommenttia:

 1. Mulle itselle hirvee ongelma on iltasyöminen... Ei tunnu nälkä millään lähtevän. Hiilaria tulee liikaa syötyä, leivät ym. Vaikka tulee itsekin syötyä aamupala, lounas, päivällinen mentaliteetilla...

  VastaaPoista
 2. Se on totta. Päivät menee meillä monella hyvin ja sitten iltaisin se helposti alkaa. Ja mä huomaan että salaatteja ei tee niinkään mieli, ennemmin juureksia. Niitä on paljon tullut laitettua. Punajuuria, lanttua, fenkolia, porkkanaa.. Yritän tehdä isomman satsin ja sitten lämmittää niitä. Onneksi ei asu Utsjoella. Siellä on vielä pimeämpää ;)

  VastaaPoista
 3. Taitaa lumi kyllä Utsjoella tuoda sitä valoa aikalailla. Meillä pohjoisen sukulaiset aina jaksaa päivitellä kuin me etelässä selvitään tää musta aika.

  VastaaPoista
 4. No se on totta! Eihän sitä lunta edes tajua miettiä kun ei juuri täällä näy!

  VastaaPoista
 5. Kyllä se lumi tois valoakin tähän synkkyyteen, tees joskus joku kiva postaus iltasyömisistä :)

  VastaaPoista