Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

1.11.2014

Lauantain kotiaamu ja picnic
Heippa hei :) Ja hienoa lauantaita! Tänään oli hienoa herätä auringonpaisteeseeen ja vielä ilman kelloaTein kotitreeniä olohuoneen matollakun lapsi vielä nukkuiAamu otettiin ihan rauhassaja lupasin viedä lapsen retkelleAamupalassa oli tänään pitkästä aikaa turkkijugurttiaja on se vaan niin hyvääSitten mä aloinkin valmistella eväitä meidän picnicciä varten ja pakata laukkujaOtettiin mukaan kaikki mahdollinen viltistä ja jalkapallosta lähtienJa meidän retki venähtikin monta tuntia kestäväksi! Oli tosi kivaavaikka aika rankka reissu kun roudasin monta tuntia tavaroita pitkin lähitienootaMutta kyllä sitä suklaan voimin jaksoi :) Muutenkin mun eväät poikkesi ehkä normaalista syömisestäniLapselle en haluaisi aina antaa sellaista esimerkkiäettä syön jotain omia ruokia koko ajan. Hän joutuu muutenkin jo ihmettelemään mun viherpirtelöitä ja raakasuklaita ja muita terveyspöperöitäJoten molemmille oli reissaria (vähän eri täytteillä) ja suklaata ja keksejä sekä mandariinia jälkkäriksi. Illalla aiotaan pelata Super Mariota vanhalla Nintendollasaunoa ja katsoa Putous. Kivaa iltaa myös sinne teille!

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta päivältä! Ja eväät näyttää herkulta :)
  Itekin heräsin ajoissa ja järjestelin paikkoja ennen kuin lähdin haravoimaan. Kohta saa laittaa saunan palaan. Leppoisaa loppuiltaa!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa hyvälle sielläkin päivän ohjelma! Kivaa ja nautinnollista lauantai-iltaa.

  VastaaPoista
 3. Näyttää kivalta päivältä! Samoin täällä joskus pistoja siitä, että ei syö samoja ruokia lasten kanssa( jättää ottamatta ne perunat ja kastikkeen).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä tärkeää, oma esimerkki. Tosin mä tarjoan aina mun terveyspöperöitäkin, mutta en pakota maistamaan :) Itselle ei ois kyllä vihersmoothie uponnut pienenä. Kivaa sunnuntaita sinne!

   Poista