Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

13.11.2014

Pilatestunti ja energisen viikon mietteitä ja kuulumisiaMun ensimmäinen Pilates tunti on nyt pidetty. Hyvä fiilis. Tänään oli ilmainen esittelytunti Kumpulassa ja se meni hyvin. Niin hyvin kuin ensimmäinen tunti voi mennä. Sain hyvää palautetta ja itse kuitenkin arvioin itseäni samalla aika kriittisesti. Paras kommentti oli ehkä se, että ei tarvinnut katsoa koko ajan kun ohjaus oli selkeää ja tunnin jälkeen ihmisillä oli hyvä fiilis ja hyvä tunne kropassa. Siitä olen iloinen. Heräsin aamulla tekemään itse vielä tunnin läpi ennen sen vetämistä ja siitä jäi kyllä mahtava olo kroppaan.


Oon koko ajan enemmän ja enemmän innoissani näistä lajeista. Oon aina kuvitellut, että musta ei mitään lattialla makaavaa puhaltelijaa tule. Mutta siis oikeasti kaikki hyödyt mitä Method Putkistosta ja MP Pilateksesta tulee.. Minut on aivopesty vihdoin :-D Vakuuttumaan siitä miten homma oikeasti toimii! Mutta kyllä se kuula heiluu ja jalat tiskipöydällä punnerretaan silti edelleen.

Omassa aineenvaihdunnassa huomaan heti, kun Metodeita on tullut tehtyä. Vatsasta saa myös ihanan litteän Pilateksella. Ja se hyvä ja pitkä olo. Tekee hyvää lantion lihaksille kahvakuulan vastapainoksi! Hengittäminenkin on helpompaa. Tänään mun yksi tuntilainen sanoi, että hänen migeeeninsä loppui kun aloitti mun MP tunneilla. Miten ihana kuulla. Ja Hesarissa oli tänään juttua siitä, miten migeeenin pystyy välttämään. Sanallakaan ei mainittu liikuntaa? Migeeenistä ja kroonisista selkävaivoista pääsee näillä lajeilla kyllä varmasti eroon. Liikunta on varmasti se ensimmäinen asia, mitä suosittelisin migreenistä kärsiville. Ja raitis ilma. Ja paljon vettä päivän aikana.

Ja nyt on julkaistu mun Method Putkisto ohjaajasivutKäykää tsekkaamassaSiellä on tietoa mun tunneista nyt ja tulevaisuudessaPäivitän sivuja aina kun uutta tuleeja sieltä löydät ajantasalla olevat tunnit!

Muutenkin on ollut aika ihana viikko. Siivosin kodin eilen ja vaihdoin vähän järjestystä, mattoja, tyynyjä.. Ja ostin pitkästä aikaa itselleni siivouskukkia. Jotenkin tuntui ansaitulta ostaa ne. On tässä kaikenlaista kurjaakin ollut nimittäinvaikka täällä ei tapana olekaan valittaaNyt yritän pysyä positiivisena ja ajatella sitä parasta vaihtoehtoaen pahinta. Loukkasin mun polven nimittäin pari viikkoa sitten kun lattia oli liukas ja jalka luisti altaMaanantaina pääsen magneettiin ja sitten selviää kohtalo. Kahvakuulat ja Metodit ja asiakkaat on hoituneet kuin ennenkinmutta kyykkyyn ei pääse. Ja rikoskonstaapelinkin kanssa tuli tänään keskusteltuaEttä ei pääse elämä tylsäksikun tulee kaikenlaista ylimääräistä puuhastelua tähän arkeenIhmeellisen energinen mä kyllä olen ollutSiivonnut ja silittänytJa vielä iltamyöhäisellä ommellut lapsen housujakin, kun viikossa menee yhdet ulkohousut tuolla kun konttaavat

Syytän tästä energisyydestä terveellistä ja oikeaa määrää ruokaariittävää unta ja ulkoilua! Oikeastaan nyt tuntuu homma olevan aika lailla balanssissa kuulien ja metodien ja muiden kanssaJa töiden kanssaKehohan ei osaa eritellä psyykkistä ja fyysistä stressiäSilloin kun vaikka teilläkin on töissä kiireei kannata treenata liikaa ja ottaa stressiä stressin päälleKeho ei pääse palautumaan ja väsähtää helposti täysin. Mieluummin kevyttä liikuntaa! Musta on tullut tosi tietoinen kropan kautta stressistä ja ruokailutapojen muutoksista. Huomaan sen vireystilassa ja ihossa heti! Ja sitten osaa yleensä lähteä pyrkimään takaisin kohti sitä ihannetilaaTuntuuettä tämänkin asian opettelussa on mennyt aika monta vuotta


Mutta huomenna on onneksi perjantai. Ja viikonloppu tulossa. Huomenna blogissa juttua parista mun lemppari kauneustuotteestajotka pelastaa talvisen ihon luomusti. Ja huomenna linnoittaudun sohvalle kuulatunnin jälkeen ja aion maistella tän päivän Hesarin glögitestin voittajaaSitä odotellessa! 

2 kommenttia:

 1. Yinjooga vaikuttaa myös aineenvaihduntaan todella suotuisasti. Samoin olen myös kokenut tuon keholle herkistymisen ja sen viestien kuuntelemisen tärkeyden. Kova yksipuolinen treenaaminen voi ehkä helposti vaientaa tätä puolta? Joskus tahdin hiljentäminen ja "lattialla hengittely" voi olla se kaikista kovin juttu! :)
  lilli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienosti sanottu. Ihan totta. Ja tätä ei kovin moni allekirjoita. Viime vuosina olen huomannut sen, että vähemmän on enemmän. Ihania joogailuja sinne ja kivaa viikonloppua!

   Poista