Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

19.11.2014

Se on salaisuus?
Eilen tuli valvottua ja mietittyä polvea, työjuttuja, kaikkea. Olen monta kertaa miettinyt miksi valitsin kahvakuulan ja PT juttujen ohelle juuri Method Putkiston. Halusin jonkin kehonhuollonmuodon itselleni ammatiksi. Polvivammaa miettiessä tiesin miksi. Sairauden ja loukkaantumisen edessä ihminen nöyrtyy. Sitä on valmis tekemään mitä vaan tullakseen kuntoon. Kun tein valinnan, olin kunnossa. Moni ei tätä tilaa ole kokenut edes viisikymppisenä, keho on terve ja tapaturmia ei välttämättä edes ole ollut. Suomalainen mentaliteetti on jotenkin sairauksien parantamista, ei niiden ehkäisyä. Ensikosketus mulla Method Putkistoon oli -99 kun toivuin parikymppisenä välilevyn pullistumasta. Method Putkistosta oli selälle aivan uskomaton hyöty. Parikymppisenä ei ollut kuitenkaan halua sijoittaa kalliisiin tunteihin Putkisto Studiolla kun selkä oli tullut kuntoon. Kävin kuntokeskusten pilates- ja venyttelytunneilla. Ne eivät olleet läheskään sama juttu. Kroppa ei tuntunut sille että olisi oikeasti tehnyt jotain sen hyväksi?


Venyttelytunnin jälkeen saattoi olla enemmän jumissa kun salin lattia oli kylmä ja liikkeissä ei ollut mitään järkeä! Joogatunnin jälkeen valui hiki ja oli "zen" olotila mutta kropassa ei kuitenkaan ollut "sitä" tunnetta! Method Putkistolla oli jokin salaisuus. Jokin sellainen salaisuus mihin mikään joogamuotokaan ei yltänyt. Ei koskaan, vaikka jooga ihanaa onkin. Sen onneksi muistin, kun asiaa mietin oman yrittäjyyden ja itseni kannalta.


Haluan tarjota omille asiakkaille lisäarvoa. Haluan oikeasti auttaa ihmisiä, jotta pysymme toimintakuntoisina ja hyvinvointisina. Minun asiakkaani ja minä itse. Yksi viisas tuttuni joskus sanoi, että Method Putkisto tulee pelastamaan mun kropan. Niin se on tehnyt ja tekee sitä koko ajan lisää. En allekirjoita väittämää, että "estetiikka tulee ensin". Oma kuntoilu on pitkään jo lähtenyt siltä pohjalta, miltä oma keho tuntuu. Miten se voi. Onko se toimintakykyinen. Välillä se on vähän pulleampi ja välillä pienempi. Pääasia kuitenkin, että se on terve.

Tuli kyllä eilen mietittyä, vähän murehdittuakin. Yön yli nukkuminen yleensä auttaa? Tänään oli onneksi "hidas aamu" ja aikaa ajatuksille. Ei töitä ennen aamupäivän Method Putkisto tuntia. Kävin kävelyllä, nautin maisemista ja siitä että pääsen liikkumaan. Lenkin jälkeen aamiainen, Hesari ja sitten aamupäivän MP tunnin suunnittelu. Yleensä keskiviikkoisin paistaa aina aamupäivällä aurinko Kylätilan ikkunoista. Tänään ei paistanut. Sytytin kynttilöitä valaisemaan, vaikka päivä olikin. Tää mun MP ryhmä on aivan ihana. Oikeasti odotan keskiviikkoa, ja sitä että pääsen pitämään tuntia. Musta on ihana yrittää tehdä tilasta mahdollisimman viihtyisä ja suunnitella tunti asiakaslähtöisesti (toki suunnittelen kahvakuulatunnit ja muutkin ohjaukset aina niin mutta kynttilöitä en useinkaan sytyttele). Silloin ihmiset lähtevät tunnilta hyvällä mielellä.

Tunnin jälkeen oli koko loppupäivä aikaa hoitaa sähköposteja, tehdä asiakkaiden ohjelmia ja hoitaa paperihommia. Tuli hyvä mieli, kun sain tehdä sen rauhassa. Viisi tuntia koneella meni hetkessä. Sen jälkeen kyllä tuntui, että oli istunut. Tein läpi huomisen MP Pilates tunnin ja kroppa heräsi taas henkiin. Kyllä se tästä.

Innolla odotan huomista, Pilatesta on myös ihana vetää. Se on erilaista, urheilua, siinä tulee hiki. Mutta siinä kroppa jää yhtä mahtavan hyvinvoivaan tilaan kuin Method Putkistonkin jälkeen. Eri tavalla hyvinvoivaksi! Jopa ehkä paremmin? Tulkaa huomenna kokeilemaan tunnille ilmaiseksi! Se on parempaa kuin "pie and latte".

Puss
Hanna
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti