Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

9.11.2014

Välillä on tyyntä ja välillä myrskyää


Onko teillä ollut jo talvea ikävä? Tai luntaMulla eiMutta eilen kun oltiin Porissa.Siellä oli talviOli luntaOli ihanaaJa huomasinettä oli ollut ikäväLuntaJa PoriaJa KalloaJa Yyteriä. Ja kaikkea Porissa.

Porissa sielu rauhoittuu ja mieli lepääOn ihan pakko sanoaettä Porilaisilla on jotenkin rennompi asenne elämäänHaluaisin asua puoliksi Porissa ja puoliksi Helsingissä


Kallossa oli kaunistaPilvet roikkuiOli hiljaistaMeren pieni liplatus ja pienet aallot syleili kallioita. Tämä on yksi mielipaikoistaniPorissaJa oli myös äidin. Voisiko Kallon majakassa ajatella järjestävänsä hyvinvointipäivän? Minun mielestäni voisiTäällä on kaikki. Välillä myrskyää ja välillä on tyyntä.
Yyterissä taivaan väri muuttuiJärjettömän kaunistaMyös talvella. Kuvia ottaessa totesinettä tätä ei saa vangittua kameraanEi sitä saanutkaanMutta kuvista tuli kauniita kuitenkinSitä tunnelmaa ei saa tavoitettuaeikä luonnon kauneuttaMutta edes palan siitä?Hei ny ja kivaa viikkoo teil!

2 kommenttia:

 1. Kallo on parasta. En ole koskaan kuullut että kukaan olisi ollut siellä majakassa sisällä, mitäköhän siellä mahtaa olla? Siinä vieressä on se paviljonki jota voi vuokrata BSF:lta.

  Yyterin lintutornit, luontolavat, polut ja pitkospuut on hienoja myös. Moni ei taida tajutakaan miten ainutlaatuista ja upeaa luontoa täältä löytyy.

  Lumet tuli ja meni, onneksi ehdittiin pulkkailemaan perjantaina ja lauantaina. Nyt on taas mustaa ja pimeää. Ehkä se talvi joskus tulee?

  Tua noi hyvää viikkoo sinnekki!

  VastaaPoista
 2. Helou Mika! Kiitos. On se Porin luonto kyllä jotain aivan upeaa. Mun on joka kerta päästävä Yyteriin, kesät talvet!

  VastaaPoista