Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

15.11.2014

Radiant energy ja muuta kauneuspäivitystäTässä pari tämän hetken lempi kauneustuotetta. Sain Madaran öljyn jo kesällä testattavaksi. Vähän ennakkoon. Kesäiholle se ei oikein tuntunut omimmalle, mutta ai miten hyvälle se tuntuu nyt. Laitan öljyä iltaisin puhdistetuille kasvoille. En muuta. Paitsi silmänympärysvoiteen. Päivällä käytän Frantsilan tilan kehäkukkavoidetta.

Madaran öljy on ihanan tuoksuinen, sitruunainen. Virkistävä. Öljy sisältää ihoa virkistävän yhdistelmän yhdeksää kuivaöljyä. Ihosta tulee kuulas ja kosteutettu. Ja se selvästi korjaa syksyn kuivettamaa ihoa. Myös stressiin iho reagoi, ja öljy korjaa myös sen aiheuttamia vaurioita. Jos öljyn luvataan tuovan kasvoille nuorekkaan kuulauden, sen se kyllä tuo. Öljy myös imeytyy nopeasti.

Antioksidanttiset mustikan-, lakan- ja karpalonsiemenöljyt on yhdistetty puhdistaviin karhunvatukka-, mustakumina- ja persiljansiemenöljyihin sekä ihoa pehmentäviin kurpitsan-, ruusunmarjan- ja jojobansiemenöljyihin.

Kehäkukkavoidetta käytän päivävoiteena tällä hetkelläTämäkin voide uudistaa ja parantaa kehon kuntoaSopii myös lapsille hyvinKehäkukka tunnetaan ihoa elvyttävänä, uudistavana ja tulehduksia hoitavana herkän ihon yrttinä. Kauneudenhoidon lisäksi sitä on arvostettu myös iho-ongelmien, ihottumien (esim. atooppinen taiveihottuma), kutiavan ihon ja auringonpolttaman ihon hoidossa, sillä se edistää ihosolukon uudistumista ja rauhoittaa tulehduksia. 

Kosmetiikan olen vaihtanut vähitellen luonnonkosmetiikkaan ja luomuun, mutta tuotteissa on eroja. Näistä tykkään erityisesti ja sopivat erityisesti tähän aikaan vuodesta käytettäväksi kun iho kaipaa tehohoitoa! Ja erityisesti tuo Madaran öljy on mun suosikki tällä hetkellä! Öljyt on ihania ja tänään voisin metsästää itselle jonkin ihanan öljyn vielä vartalolle! 

Nyt nauttimaan viikonlopustaTänään on vapaapäivä töistä ja pidän myös lepopäivän itselle. Selässä on ihana tunne viime aikojen pilatestreenien jälkeen ja autoakin on mukavampi ajaa kun ranka kääntyy kunnolla taakse katsoessa :) Ihanaa viikonloppua teille! 
2 kommenttia:

  1. Hei! Mahtaisikohan Madaran öljy sopia herkälle (ja kuivalle) iholle?

    -Elina

    VastaaPoista
  2. Moi!

    Mulla on tosi herkkä iho ja sopii hyvin (olin itsekin vähän epäileväinen aluksi)! Ja kuivalle varmasti! Itsellä ei ole kuiva iho ja ajattelin että tää on liikaa mun iholle muttei se näköjään ole!

    VastaaPoista