Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

27.11.2014

TorstaikuulumisiaHei ja mukavaa torstaita! Mulla on tänään ollut melkein kuin vapaapäivä. Vain yksi ohjaus keskellä päivää. Nukuttiin pitkään, lapsi meni kouluun vasta kymmeneksi. Saatoin hänet taas kouluun ja jatkoin siitä omaa kävelylenkkiä. Polvi alkaa olla jo parempi. Loukkasin sen muutama viikko sitten tuntia pitäessä kun lattia oli liukas ja jalka luisti alta. Se kuvattiin ja polvikierukan ulkosyrjässä on vaurio. Sovittiin, että odotellaan miten tilanne kehittyy. Että tähystetäänkö vai ei. Se voi siitä mennä jopa huonommaksi, joten sitä en halua. Ja saattaa tästä vielä polvi tulla ilman mitään toimenpiteitä. Tai siitä tulee!

Ensimmäiseen pariin viikkoon en päässyt kyykkyyn ollenkaan. Lattialta oli mahdotonta poimia mitään ja tunnit vedin kyykkäämättä. Nyt jalka on saanut lepoa myös tuntien osalta. Uskallan jo mennä kyykkyyn varovasti ja jalka ei satu enää.

Nyt mun on pitänyt opetella tykkäämään myös uimisesta sisällä. Kesällä nyt on ihana uida maauimalassa vaikka olisi vain 10 astetta lämmintä. Järvestä puhumattakaan! Saa happea! Sen ajan kun lapsella on uimahyppytreenit, olen yleensä istunut kahviossa katsomassa tai hoitanut asioita. Mutta nyt olen käynyt itsekin uimassa sen aikaa. Siihen alkaa jo tottua. Ja ehkä alan jopa pitää siitä :) Juoksuun mulla oli aikanaan samanlainen suhde. Inhosin sitä aina kunnes lopulta sitten rakastuin siihen. No nyt tällä polvella ei enää juosta, joten aika siirtyä eteenpäin. Mutta aion vielä juosta kyllä!

Tilasin kokouikkarin ja ajattelin hommasin tänään uimalakin ja -lasit. Hyvä että hain lakin ja lasit kaupasta sillä en olisi osannut itse ostaa niitä! Oli hyvä palvelu Sellon Intersportissa! Välineet saa helpottaa uutta harrastusta nimittäin parin uintisetin jäljiltä tällä viikolla niska on kipeä kun ui kilometrin tai puolitoista :) Kyllä se tästä :)


Mukavaa torstai-iltaa teille. Me pidettiin vähän lasten kanssa pikkujoulua tänään. Lapsella oli kaveri kylässä ja tein heille riisipuuroa ja leivottiin pipareita! Toinen kerta jo tänä talvena kun niitä leivotaan. Vielä ehtii monta kertaa. Kivaa iltaa teille sinne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti