Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

21.11.2014

Luomukasvohoidossa
Kävin tänään aivan ihanassa luomukasvohoidossa. Green Lounge on Helsingin astangajoogakoulun kanssa samoissa tiloissa Annankadulla. Kivenheiton päässä Kampin keskuksesta. Sijainti on tosi hyvä ja paikka mukava. Hyvät feng shuit täällä :)

Mia katsoi ensin mitä iho kaipaa ja kosteutusta se kaipasi. Iho mulla on hyvässä kunnossa. Kiitos runsaan vedenjuonnin, oikeanlaisen ravinnon ja tottakai hyvien tuotteiden ja että ylipäätään hoidan sitä ennaltaehkäisevästi. Ravinnolla on iso merkitys. Jos kärsit huonosta ihosta tai acnesta, kannattaa jättää maito pois pariksi viikoksi. Maito- ja maitotuotteet ruokkivat kehon tulehdustiloja ja iho paranee varmasti ravinnon avulla.

Hoito oli tosi ihana. Iho puhdistettiin, kuorittiin ja kosteutettiin. Ennen naamiota tehtiin kasvo- ja hartiahieronta. Oli kyllä täydellisen hyvä olo tämän jälkeen ja miten kuulaalta iho näytti! Nuoremmalta :) Hoitolan sivuilta kannattaa katsoa hoitoja ja niihin saa lisättyä hieronnan pienestä lisämaksusta. Suosittelen todella ottamaan sen. Rentouttaa ihanasti ennen naamion laittamista. Mulle tehtiin räätälöity setti, kosteuttava hoito.

Suosittelen lämpimästi jos haluatte hyvän, luomulaatuisen kasvohoidon. Heillä on myös biodynaamisia tuotteita, eli silloin hoito on 100% luomua. Mullakin on aina ollut luomuhoitoloista sellainen mielikuva, että naamaan lyödään jotain pahanhajuista savea ja iho menee vaan rasvaiseksi ;) Ihme mielikuvia, edelleen. Vaikka muutenkin käytän luomukosmetiikkaa ja olen vaihtanut pesuaineetkin ekologisemmiksi. Tuotteet olivat kuitenkin ihania, ihanan tuoksuisia ja lopputulos oikein hyvä ja rentoutunut. Kiitos Mia!

2 kommenttia:

 1. Kävitkö muuten maanantaina korjauttamassa iphone 4s näytön?

  Nimi vain kuulosti niin tutulta.
  Vai onko saman nimisiä paljonkin suomessa?

  On tullut blogisi luettua läpi.

  VastaaPoista
 2. Moi! Kävin. Oli tyytyväinen lapsi kun sai ehjän puhelimen taas :) Kiva kuulla ja on se maailma vain pieni :) Mukavaa sunnuntaita sinne!

  VastaaPoista