Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

20.11.2014

Torstain leuanvedot ja pilatekset


Kävin aamulenkillä ja sitten kotiin valmistelemaan Pilates tuntia. Muutama leuanveto ja dippi matkan varrella. Oon tarkoituksella pitänyt keskiviikko- ja torstaiaamut rauhallisena ennen tunteja. Maanantai ja tiistai ovat sellaisia päiviä, että keskiviikkona on jo pakko saada keventää...


Tänään oli toinen ilmaistunti Pilateksesta Kumpulassa. Tammikuussa pidän ilmaistunnit keskiviikkona 7.1. Method Putkisto on klo 11.30 ja Pilates on klo 12.30. Tervetuloa :) Pilateksen peruskurssi alkaa torstaina 15tammikuuta ja pidetään joka viikko klo 12.30Method Putkisto tunnit taas jatkuvat tuttuun tapaan keskiviikkoisin klo 11.30.

Tämän päivän tunnilla oli tuttua porukkaa mun Method Putkisto tunneilta ja paljon uusia tuttavuuksiaKiitos kaikille osallistujille ja kiitos palautteesta! Se on arvokasta oman kehittymisen kannalta ja myös kannustavaa itselle.


Töiden jälkeen hain lapsen jo aikaisin kotiin ja oli kiva ilta! Viikonlopuksi on luvassa kaikkea mukavaa. Sitä odotellessa. Huomenna menen muuten testaamaan yhtä luomukasvohoitoa töiden jälkeen. Siitä sitten lisää. En malta odottaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti