Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

30.12.2014

Aamutreeni supersarjoina kotona

Huomenta ja loistavaa tiistain alkua sinne! Heräsin sen verran aikaisin, että lapsen heräämiseen olisi vielä pari tuntia. No lenkille ei huvittanut lähteä pimeään tuiskuun, joten aamutreeni oli tänään kotitreeni. Menen kävelylle sitten myöhemmin, kun vähän kirkastuu.

Tein supersarjoissa liikkeet. Ensimmäistä liikettä tein 6 toistoa ja toista 12. Ja jokaista liikeparia 3 sarjaa ja sarjojen välissä 2 min palautukset.

1. Punnerrus jalat korotettuna ja töytäisypunnerrus


2. Sotilaspunnerrus jalat korotettuna ja ylävartalon nosto (nosta ylävartaloa ylös maasta päinmakuulla)


3. Etunojapunnerrus kapealla ja dippi (ojentajadippi tuolia vasten)


Syksyn mättämisen ja herkuttelun jälkeen tein tänään tsekkauksen siihen, paljonko "tuhoa" olin saanut aikaiseksi. Vaaka ja mittanauha kutsuivat. Heh, no joka suupalasta olen kyllä nauttinut, mutta kaikki loppuu aikanaan. Myös tämä koti Suomen pimeydessä vietetty "all inclusive aika". Nyt laitetaan homma taas ruotuun. Kolme kiloa on tullut ja mitat suurentuneet mukavasti!

Aamiaisena tänään tuorepuuroa mustikoilla. Lautasen ostin muuten Porista kirppikseltä. Se on Satakunnan Osuuskaupan logolla vielä varustettu ja vuodelta 1932-1949. Ostin itse asiassa 4 erilaista, vanhaa, Arabian lautasta. Euron per lautanen. Ja kulho myös Arabian vanha, 4 eur.


Kulho on 1949-1964 vuosilta ja samoin pari lautasta. Pari muuta on sitten sieltä 1932-1949. Mä tykkään valkoisesta ja yksinkertaisesta, ja myös ekologisuus on myös se syy, miksi mieluummin etsin jotkut tavarat käytettynä. Olin itse asiassa etsimässä paria tuolia, mutta niiden etsintä jatkuu. 

2 kommenttia:

 1. Moi!
  Noissa sun kotitreeneissä on valtavasti punnerruksia, eikö sun olkapäät käänny sisäänpäin siitä hyvästä? Entäs, miten paljon saat selän vetäville lihaksille kotona treeniä kehonpainolla?

  Kivaa ystävänpäivää! :)

  VastaaPoista
 2. On tasapuolisesti myös selkää. Leuanvetoa, ylösvetoa ja paljon muutakin.. Ei oo vielä kääntyneet :-D Kyllä mä aika paljon teen myös Method Putkistoa ja Pilatesta. Hyvin pysyy keho kunnossa niidenkin avulla.

  Hyvää ystävänpäivää :)

  VastaaPoista