Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

24.12.2014

Rauhallista jouluaEikö oo aivan mahtavaa kun tuli lunta! Aivan ihana joulusää! Täällä on mennyt viime päivät joulua laitteessa ihan niin kuin teilläkin varmaan :) Ollaan lomailtu lapsen kanssa, nähty perhettä, herkuteltu, ulkoiltu, pelattu korttia ja luettu ja otettu tosi rennosti. Kävelyä on tullut lähinnä harrastettua, saa kroppa vähän levätä lihaskuntotreeneistä. Nautitaan nyt lomasta ja rakkaiden seurasta. Mä aloitan työt tammikuussa maanantaina ennen loppiaista. Siinä on vielä pari treeniaikaa vapaana. Tunnit alkavat Kumpulassa 11.1 sunnuntaina ja samalla viikolla on ilmaiset Method Putkisto ja MP Pilates tunnit.

Eilen meidän leipoessa löysin reseptikirjan välistä mummin reseptin ja tätä voin suositella lämpimästi.

"ISOÄIDIN KAKKURESEPTI

1 dl anteeksiantoa
1 dl lempeyttä
1 dl kärsivällisyyttä
1 dl itsehillintää
1/2 dl oikeudentuntoa
1/2 dl harkitsemista
1 tl aurinkoista mieltä kohotusaineeksi

Kaikki aineet sekoitetaan tasaisesti yhteen ja paistetaan kohtalaisessa uunin lämmössä. Erittäin maukasta ja mureaa. Ei kovin säilyvää. Toistettava usein. Tarjotaan lämpimänä. Nyt ymmärrät, miksi juuri isoäidin luona, kaikki maistuu niin hyvältä!"

Hyvällä mielellä ja rakkaudella tuleekin paras joulu. Ollaan kiitollisia niistä rakkaista ihmisistä keitä meillä on ja nautitaan yhdessäolosta. Se on joulussa tärkeintä. Ja nautitaan jouluruuista. Sillä on merkitystä mitä syö uuden vuoden ja joulun välillä, ei sillä mitä syö joulun ja uuden vuoden välillä.

Hugs
Hanna

1 kommentti:

  1. Rauhaisaa ja rentouttavaa Joulun aikaa sinulle Hanna!

    Jaana

    VastaaPoista