Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

10.12.2014

Ohje salitreeniin

Eksyin maanantaina kuntosalille. Nykyään treenaan ulkona ja kotonamutta oli kivaa vaihtelua myös mennä salille. Ja onhan se oma sosiaalinen tilanteensa sinänsäEhkä oon kallistunut tuohon kotona treenaamiseen sen vuoksiettä aikaa mulla menee viikossa 4x30 min vain omiin treeneihinJos lähtisin salille menisi viikossa aikaa 4x2 tuntia. Oman kehon painolla tehtävä treeni on helppoa ja nopeaa ja tehokastakin! Mutta yllätys oli silti maanantaina suuri kun tein penkkiä pitkästä aikaa. Sain laittaa painoja 10 kg enemmän verrattuna edelliseen kertaan.. Oman kehon painolla harjoittelu kunniaan siis. Ja nyt on kyllä paikat kipeenäkin :) Varmaan otan jossain vaiheessa GB:lle kortin, kun ulkotangot on niin jäässäettä kädet jää sinne kiinni :-)


Maanantain salitreeni

3x12 leuanveto
3x12 "päästäkää ylös" jalat suorana
3x12 penkkipunnerrus tangolla
3x12 sotilaspunnerrus
3x12 hauiskääntö tangolla
3x12/käsi hauiskääntö penkissä käsipainolla 
3x12 lonkan koukistus roikkuen
3x12 linkkuveitsi/pieni linkkuveitsi

"päästäkää ylös"
sotilaspunnerrus
lonkan koukistus

2 kommenttia:

  1. Ootko käynyt kaupungin saleilla? Esim Maunulan likuntahalli on todella hyvä, ja hinnat ei päätä huimaa. Kymmenen kertaa tai kuukausi 24 euroo ja oliko koko kausi reilu 70 euroo jos kuuluu alennusryhmään hinta on viel edullisempi.

    VastaaPoista
  2. Kisiksellä oon käynyt ja sinnekään ei paljon jää 10 kortin hinnaksi kun kertamaksukin on vain 3 eur. Pitää käydä tuolla Maunulassa! Kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista