Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

15.12.2014

Maanantain Bodyweight Training Kisahallilla

Heippa ja loistavaa maanantaita! Se ois enää 9 päivää jouluun. Toivottavasti teillä ei oo kauhea joulustressi. Mä en suostu kärsimään siitä, joulun pitäisi olla kivaa aikaa. Jos jotain jää tekemättä niin jää. Odotan edelleen tilaamiani joulukortteja ja toivonettä tulevat tällä viikolla!

Vaikka joulustressi pukkaa päälle niin kuitenkaan ei saisi jättää tekemättä niitä omia treenejä ja itsestään huolehtimista. Jaksaa paljon paremmin kuin liikkuu, lepää ja syö terveellisesti. Eikä pieni herkuttelu sitä haittaa. Enemmänkin se on inhimillistä. Vaikkapa eilistä iltaa en olisi vaihtanut mihinkään, kun pelattiin korttia lapsen kanssa ja syötiin vähän karkkia. Ja liikkua voi myös eri tyylisesti, jos salitreenit ja jumpat ei uppoa. Luistelemaan pääsee tekojäälle vaikka lunta ei olekaan ja hiihtäminen ei onnistu vielä. Me oltiin luistelemassa lauantaina ja sunnuntaina ja su tajusin laittaa vähän kevyemmin päälle ja otin kuntoilun kannalta.  

Tänään viikko lähti hyvin käyntiin taas arkirutineeilla töillä ja omilla treeneillä. Aamupäivällä olin Kisiksellä vetämässä yhden asiakkaan treenit ja sen jälkeen jäin puoleksi tunniksi tekemään oman treenin ennen kuin jatkoin matkaa!


Maanantain Bodyweight Training

1. Punnerrus 3x12 jalat korotettuna

Rinta maahan asti ja pidä keskivartalo tiukkana!


2. Sotilaspunnerrus 3x12


3. Etunojapunnerrus kapea asento 3x12

Myös tässä rinta maahan asti!


4. Ojentajadippi 3x12


Voit tehdä toistoja 6-12. Pääasia onettä polvet ei ole punnerruksia tehdessä maassa ja keskivartalo töissä. Pidä ajatus koko ajan keskivartalossa ja sen voimassa! Ja punnertaa voit myös ilman jalkojen korotusta. Ojentajadippiä voit taas keventää asettamalla tuolin jalkojen alle! Pidä 2 min palautus sarjojen välissä (ja on tärkeää malttaa pitää se palautus). Aikaa treeniin menee 30 minuuttia!

Loppuun vielä vähän infoa! Ensi vuoden treeniaikoja varataan joJos mielit kuntoon hiihtolomaksi (kyllä vain on täysin realistista pudottaa siihen mennessä kymmenenkin kiloa!) tai ensi kesäksi tai vaikka mieluiten loppuelämäksiniin kannattaa varata aikoja jo nytTammikuussa on moni muukin liikkeelläSports Ladyn Kuntoremontissa on muutama paikka jäljelläStartissa enää pari ja Jatkoryhmässä muutamaPersonal Training ja Ravintovalmennuksiin kannattaa myös jo asennoitua tässä vaiheessa! 

Keskiviikkoisin mulla on Method Putkistoa Kumpulan Kylätilassa ja torstaisin PilatestaKatso lisää täältäSunnuntaisin mun kuulatunnit jatkuu KumpulassaMuita kuulatunteja Kumpulan lisäksi en enää pidä suurelle yleisölle (paitsi Toimelan tietysti) ja sitten on yritysten tunnit tottakai. Niitäkin kannattaa kysellä jos haluat minut teille duuniin kuulaa vetämään! Ravinto- ja treeniohjelmia teen etänä edelleen ja niitä voit tiedustella hanna@sportslady.fi.

Maksuvälineinä käy edelleen sporttipassi ja liikuntasetelit, ja jos sulla on vanhentumassa niitä voit maksaa tämän vuoden puolella vielä ensi vuoden treenejä

Sellaiset maanantaihöpinät ja treenit tän viikon alkuun! Kivaa viikkoa kaikille harmaudesta huolimatta <3


Hugs
Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti