Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

5.12.2014

Candle light Friday


Ihanaa perjantai! Toivottavasti teillä on ollut hyvä viikkoMulla on ollut ja oon saanut paljon aikaiseksi kaikenlaistaHuomenna juhlitaan Suomen Itsenäisyyspäivää ja tänään aion olla ihan rauhassa kotona ja nauttia vaan kynttilöistä ja kotisohvastaMutta sitten huomenna on tarkoitus mennä ulos syömään ja juhlistamaan Suomen Itsenäisyyttä! Yleensä on ollut tapana viettää itsenäisyyspäivää kotona hyvää ruokaa laittaen ja linnanjuhlia katsoenMutta verkkarit ja kotisohva vaihtuu nyt mekoksikorkkareiksi ja ulkona syömiseksi! 

Tällaisen ihanuuden löysin muuten SokokseltaKynttilä on käsin luonnonvahoista ja aidoista tuoksuista valmistettuSiinä on ainakin veriappelsiiniamandariinia ja vähän ehkä persikkaa ja hiven karamellista tuoksua! 

Tänään on ollut melko aktiivinen päiväPäivällä tuli käytyä keskuspuistossa pitkällä kävelylenkillä ja sen jälkeen Mäkelänrinteessä uimassa kilsaViikon kolmas uinti ja alkaa jo luistaaja alan tykätä siitä kovastikin! Illalla tehtiin vielä Katjan kanssa sauvakävelylenkki pimeydessäNyt kynttilät palamaan ja iltapalaa ja Posse! Aamulla meen kampaajalleja huomenna lepo treeneistä ja juhlitaan!
Kivaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

 1. Toi kynttilä vaikuttaa kyllä melkosen ihanalta. Voiskin käydä kattoon jos löytäis tollasen kans. Tänä syksynä on tullut poltettua paljon kynttilöitä ja varastot alkaa hupeneen. Kynttilät kyllä tuovat ihanaa tunnelmaa.

  Pitäiskin aloittaa uinti, joskus kävin useastikin, nyt on taas jäänyt. Parasta olisi jos kerkeisi heti aikaisin aamusta polskuttelemaan.

  Rentouttavaa viikonloppua ja mukavaa itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 2. Se on tosi ihana! Ja niitä oli eri tuoksuja! Jotenkin vaan toi sitrus nyt vetoaa.

  Mun oli vähän "pakko" aloittaa uinti kun uskon että se tekee polvelle hyvää! Ja itse asiassa uinnin kanssa on käynyt samoin kuin juoksun silloin aikoinaan: ensin en tykännyt ja koko ajan aloin tykkäämään siitä sitten enemmän mitä enemmän juoksin!

  Kiitos ja samoin sulle :)

  VastaaPoista