Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

17.12.2014

Kehonhuoltoa ja lahjavinkkejä
Jos vielä mietit joululahjaa itsellesi tai ystävälle niin tässä tulee muutama hyödyllinen vinkki siihenMun mielestä ehdottomat joulun hittilahjat ovat rulla ja nystyräpallo. Rulla on monipuolinen. Voit maata sen päällä ja avata rintaa, ja rullata lihaskalvoja auki ja huoltaa lihaksia koko kehosta. Netti on pullollaan hyviä ohjeita! Suosittelen ostamaan tällaisen pitkän rullan jonka päällä on hyvä myös makaillaLyhyistä rullista ei siihen oleKiinnitä huomiota myös sen kovuuteenEi kannata hankkia liian kovaa rullaa ainkaan aluksimutta lötkökään se ei saa olla. Tää Casalin on aika hyvä mikä mulla on! Ainakin itselle mieluinen ja sopiva!

Nystyräpallo myöskin on aivan ihana. Mun MP tuntilaiset muuten ostivat melkein kaikki sellaisen itselleen joululahjaksi. Nystyräpallolla voi lämmittää lihasketjut varpaista ylös asti hieromalla pallolla jalkapohjaa. Voit myös hieroa sillä pakaroita ja takareisiä samaan tapaan kuin rullalla. Voit vaikka maa'ata lattialla pallo takaraivon alla ja vain rentoutua! Pallolla kannattaa hieroa jalkapohjaa ihan kunnolla, niin että painat jalkapohjaa sitä vasten ja käyt koko jalkapohjaa läpi. Jalkapohjat voivat olla yllättävän jumissa kävelystä ja pyöräilystä ja ihan vain seisomisestaPohjettakin sillä pystyy venyttämään. Tässä hyvä ja edullinen lahja pukinkonttiin!

Nää kaksi välinettä on sekä mulla että lapsella käytössä ja pieni futari on saanut selkeää apua näistä myös itselleen. Siinä ne ovat olohuoneen matolla niin tulee käytettyä! Ja jokunen kaverikin ottaa melkein ensimmäisenä rullan ja käy makaamaan sen päälle kun tulee kylään


Näiden itsehuoltovälineiden lisäksi saat työvälineitä oman kehon hallintaan myös Method Putkisto -tunneiltaTunneilla opetellaan sitä kuinka harjoitteet suoritetaan sisältä ulospäin ja kohdennetaan tarkastiMethod Putkiston ydin on juuri siinäettä opimme itse havainnoimaan oman vartalomme virheasentoja tulkitsemaan tuntemuksiammeja lopulta itse korjaamaan oman vartalomme virheitäKoko työ alkaa siitäettä opitaan tuntemaan koska lihas on aktiivinen tai passiiivinenMethod Putkiston tavoitteena onkin pidentää tarkasti kireät ja lyhentyneet lihaksetNiiden pitäisi olla aina pidemmät kuin luutjotka meitä liikuttavatSilloin keho palautuu neutraaliasentoonVaikkapa kireä pakaralihas vetää lantiota pois sen optimaalisesta neutraaliasennosta ja voi taas juoksijalle aiheuttaa selkävaivojaTai ihan kenelle tahansa! 

Mä liputan täysillä Method Putkiston puolesta ja olen ylpeä saadessani metodia ohjataSeettä oppii tuntemaan ja tunnistamaan omaa kehoaan ja aktivoimaan ydintuen käyttämään syviä lihaksia harjoittelussa ja arkielämässä on suureksi avuksi kaikessa treenissäKahvakuula- ja salitreenikin on saaneet aivan uuden ulottuvuuden tämän myötäOma notkeus ja hyvinvointi on lisääntynyt vuodessa huimasti ja pituuttakin on tullut lisää 2 cmEn meinannut ensin edes uskoa sitäkun viikonloppuna mittasin itseni! Otimme mitat koulutuksen alussaMutta totta se onHarjoittelun ansiosta vartalon mittasuhteet ja perusliikkeiden hallinta kehittyvätTuntilaiset ovat koukuttuneet metodiin yhtä lailla ja on mahtava kuulla miten paljon apua siitä on arkielämäänVaikkapa yhden tuntilaisen vuosia kestänyt migreeni on tiessään harjoittelun aloittamisen myötä! Laitan jossain vaiheessa mun ennen/jälkeen kuvia tännemitä harjoittelu on tehnyt mun kropalle!

Method Putkiston avulla kaikki voivat ylläpitää hyvän ryhdin notkeuden ja voiman keskivartalossaKetteryydestä menetämme useita prosentteja vuodessaMyös tasapaino heikkenee ikääntyessäJa notkeus on liikkumisen ja ketteryyden perustaUsein meillä on ajatuksena vain se lihasvoiman menetys mitä vanhemmaksi tulemmeLihasvoima on tärkeää säilyttäämutta yhtä lailla on tärkeää säilyttää kehon optimaalinen lihastasapaino ja notkeus! Hyvä lahja joululahjaksi voi olla itselle myös lahjakortti tammikuun Method Putkisto tai Method Putkisto Pilates -kurssillejoita pidän tällä hetkellä Kumpulan KylätilassaKatso ohjaajasivustoltani lisää! 

Katso täältä myös Marja Putkiston video Hesarin sivuilta "Hyvän elämän salaisuus on tasapainotella elämän sisällä". Tämän päivän Hesarissakin oli muuten juttua Method Putkistosta! Kannattaa katsoa!

Ihanaa päivää ja me nähdään kohta mun Method Putkisto -tuntilaisten kanssa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti