Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

18.3.2015

Kiinteyttävä luomukasvohoito


Kävin perjantaina testaamassa Ruohonjuuren uutta kauneushoitolaa. Iho olisi hyvä hoidattaa vaikka neljä kertaa vuodessaja suunnilleen sen verran pyrin itse käymään kasvohoidossa. Toki ihanteellista olisi nauttia tällaisesta kerran kuussa! Jokainen vuodenaika laittaa ihoa koville ja ainakin talven ja kesän jälkeen iho kaipaa parempaa hoitoa. Mulla on herkkä iho ja muutenkin käytän mieluummin luomukosmetiikkaa ja otan hoidonkin luomuna. 

Varasin kasvohoidon netistä edellisellä viikolla. Siellä oli hyvin kerrottu millainen mikäkin hoito on! Otin ajan perjantai-iltapäiväksi. Hoitoon olisi ihana lopettaa työviikko ja tämä oli kyllä hyvä veto. Valitsin kiinteyttävän kasvohoidonjonka kesto oli 90 min.

Minulle hoidon teki Leena. Hoitolassa oli kahden sarjan tuotteita käytössäToinen on Madara ja toinen saksalainen Provida (valitsin jälkimmäisen koska ne tuotteet olivat minulle ihan uutta)Ensin tehtiin alkupuhdistus ja ihoanalyysi. Hoitopeti oli säädetty ihanan lämpimäksi. Höyry ja kuorinta seurasivat puhdistusta ja eukalyptuksen tuoksuista höyryä oli ihana hengitellä. Sitten tehtiin mekaaninen puhdistus ja nypittiin kulmat. Tämän jälkeen iholle levitettiin puolet tehoampullista, toinen puoli säästettäisiin hoidon lopuksi. Seuraavaksi vuorossa oli akupainelua tehoöljyllä ja tätä seurasi klassinen hieronta naamion aikana. Nukahdin jossain vaiheessa. Lopuksi vielä iholle levitettiin tehoampulli ja kosteusvoiteetOli aivan todella rentouttavan ihana hoito ja ihosta tuli niin hyvä ja kirkasLeena sanoikinettä parin päivän jälkeen siinä näkyy parhaiten hehku ja se pitää paikkansaEnnen tärkeitä juhlia menisin paria päivää aikaisemmin kyllä mieluusti tähän hoitoon! Kasvohoidon päätteeksi sain omalle iholle suositeltavista hoitotuotteista kortin. Oli ihanaakiitos! Lämpimästi suosittelen muillekin tätä kokemusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti