Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

11.3.2015

Yrittäjän arkea ja säätöä


Maaliskuu on näissä hommissa ylivoimaisesti kiireisintä aikaa ja olenkin saanut olla koko ajan menossa. Kilometrejä tulee paljon sillä käyn asiakkaiden kotonayrityksissä pitämässä tunteja ja päivän aikana saatan olla monessakin paikassa. Ja edelleen huomaan että olen sopinut itselleni liian pitkiä päiviäTosin viime keväästä olen jo ottanut huomattavasti opikseni!

Nopeat eväät ovat autoillessa hyvä juttu. Ruohonjuureen oli tullut Puhdistamolta uusia snackseja. On pähkinäversio ja marjaversio. Pähkinäpussissa energiaa on noin 300 kcal, kun taas marjapussissa puolet vähemmän. Kookosvesi on aina hyvä välipala myös. Saa todella kiinnittää huomiota omiin syömisiin, ja tuntuu että tammikuun "marttamainen" asenteeni on kadonnut jonnekin kiireen keskelleKahvinkeitin ei ole ladattu enää aamuksi ja evääksi töihin salaatin sijaan lähtee useammin smoothieMutta pyrkimys on koko ajan kuitenkin syödä terveellisestiSilloin jaksaakin paremmin! 

Tänään on autoilua tullut onneksi edes vähän vähemmän
Päivä on ollut oikeastaan tosi rentouttavavaikka töitä onkin ollutAamupäivällä Method Putkisto tunti ja illalla on pari kahvakuulaaJa jotta kaikki ei olisi mennyt ihan kuin Strömsössä jouduin turhaan ajelemaan Dna-kauppaan vaihtamaan sim-korttiaKilpailutin nimittäin netti- ja puhelinliittymätja tänään kun kortti piti vaihtaa se oli väärän kokoinenNo tulipa taas sitten ajeltuamutta liittymät on nyt kunnossa ja datailulaskut vuodessa 600 eur vähemmänMuun päivän pyhitin tänään toimistohommilleBlogin suhteen julkistetaan pian pari yhteistyökuviota ja kesän kuulatunnitkin varmistuvat ihan pian! Mutta pari hommaa sai odottaa iltaansillä oli ihan pakko päästä kävelylle kun oli niin hieno ilma! Bongasin ekat pajunkissatkin!
ulkoilua ja Method Putkistoa tänään - nyt kuulatunteja pitämään

Reipasta päivää teille! 

Oletteko osallistuneet muuten viime viikon arvontaan? 
Se suoritetaan ylihuomenna! Ehtii vielä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti