Sports Lady®

Sports Lady®

20.2.2016

Napapiirin sankarit




Terkkuja Rovaniemeltä. Lennettiin tänne eilen lapsen kanssa. Viettämään kauan odotettua hiihtolomaa. Rovaniemellä asuu Jaana, joka oli meillä lapsena meitä hoitamassa. Ja nyt ollaan Jaanan perheen hoivissa täällä lomailemassa. Eilen illalla käytiin lenkillä, saunottiin ja piti käydä vähän hangessakin pyörimässä :) Tänään sitten vietetty päivää Napapiirillä. Lumiukkomaailmassa talviaktiviteetteja, poroajelulla ja joulupukkia käytiin myös tapaamassa. 



taustalla "Piki" -poro
Lumiukkomaailmassa käytiin laskemassa renkailla jäistä kourua, ihmeteltiin jääbaaria ja igluhotellia. Ja tottakai oli mahtava tavata itse joulupukki. Häntä ei valitettavasti saanut kuvata. 



Igluhotellissa


Rentoa menoa ja lomameininkiä täällä. Mahtavaa hiihtolomaa muillekin lomailijoille!

4 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä siellä.. Nauttikaa lomasta ja upeista maisemista <3 Hauska paikka varmasti tuo lumiukkomaailma ;) Täälläkin sataa vähän lunta.. ehkä tosin jo kohta räntäsadetta :D Aamulla silti lenkille, tuli vaikka kaatamalla vettä..
    Pitäkää kivaa, terkuin Henna

    VastaaPoista
  2. Kiitti Henna! On tää kyllä ihanaa ja sellaisia elämyksiä meille etelän ihmisille. Ja miten jo vuorokaudessa on saanut niin hyvän lomamoodin päälle. Täällä on meno leppoisaa ja rentouttavaa :) Pidetään ja kivaa viikonlopun jatkoa sinne ja hyvää lenkkiä :)

    VastaaPoista
  3. Yes, pääsitte turvallisesti perille! :) Meillä ollaan vielä pakkausvaiheessa, huomenna sitten. Ihanaa lomaa sinne talven ihmemaahan!! t.Riikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin päästiin perille. Tänään onkin vaan relattu ja oltu. Ihanaa lomaa teille. Nauttikaa!

      Poista