Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

13.5.2017

Dieetti ja kotiupdateViikko on taas hurahtanut valtavaa vauhtia. Dieetin kanssa on mennyt hyvin ja paino on pudonnut sellaisen puoli kiloa viikossa. Vaakaa nyt ylipäätään ei kauheasti kannata tuijottaa, mutta kyllä se suuntaa antaa. Aamulenkeillä oon käynyt joka aamu, mutta pitänyt kuitenkin huolen riittävästä unen määrästä. Välillä nukun sitten pienet päikkärit jos ehdin ja väsyttää. Sitäkin moni pitää laiskuuden merkkinä, eikä malta nukkua, mutta kyllä se vaan hyvää tekee. Ja treeni kulkee kun nukkuu kunnolla ja hyvin. Ensi viikolle varasin Inbody mittauksen, ihan hyvä käydä tsekkaamassa mikä on tilanne tällä hetkellä. 

tän viikon vakkari iltapala

aamuisin teen aina mehun ennen aamiaista

tyypillinen aamupala tällä viikolla
 Kotia oon taas laittanut tällä viikolla. Kirppikselle lähti eilen muutama viimeinen Ikean säkki tavaraa. Kierrätysryhmissäkin olen myynyt muutaman jutun tällä viikolla. Ja eilen kävin vähän hankkimassa kotiin uusia juttuja. Ja tuntuu että enemmän olen keskittynyt kuvaamaan kotijuttuja kuin sporttijuttuja. 


Lauantai onkin ollut varsin verkkainen aamu. Nukuin kymmeneen asti, kävin lenkillä ja söin aamupalan vasta puolilta päivin. Nyt kutsuu aurinkoinen Stadikka. Pyörä alle ja uimaan! Ihanaa lauantaita kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti