Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

29.5.2017

Ohje herkän ihon hemmottelunaamioon


Maanantai on aina hyvä aloittaa puhumalla kauneusrutiineista. Maanantaina itsellä on tapana aloitaa aamu sillä, että levitän kasvoille naamion. Freesinä on aina kiva lähteä uuteen viikkoon. 

Haluan esitellä teille yhdet mun lempparituotteet, joihin myös tutustuin Luonnonkaunis -messuilla: Flow kosmetiikan luomutuotteet. Mulla on aikaisemmin ollut useita jauhemaisia naamioita, mutta messuilla sain mainion neuvon sekoittaa jauheen joukkoon puhdistusgeeliä ja ruusuvettä. Yleensä kun jauheeseen sekoitetaan vain vettä, naamio todella kovettuu kasvoille, mutta näin se saadaan tuntumaan pehmeämmältä ja samalla se puhdistaa vähän enemmän. Tämän kuultuani en ole enää käyttänyt jauhenaamiota vain veteen sekoitettuna. Herkälle ihollle se ei aina tunnu kovin hyvältä. Naamio samalla kuorii ja kosteuttaa kun sinne lisää muitakin ainesosia. Tekstin lopusta löydät reseptin tähän kuivalle iholle sopivaan naamioon, joka sopii myös herkkäihoiselle.
Ensin pesen kasvot ja suihkautan kasvoille ruusuvettä. Sen jälkeen sekoitan noin 1-2 tl Flow'n puolukka entsyymikuorintanaamiota sekä pumppauksen puhdistusgeeliä pieneen määrään vettä ja sekoitan. Joskus saatan suihkauttaa joukkoon vielä ruusuvettä, jos seos jää liian paksuksi.

jauhemainen naamio
puhdistusgeeli
 Sopiva määrä naamiota on valmiina kasvoille levitettäväksi. Oon muuten ottanut marituksen myötä Rauha-mummini mulle ostamat hopealusikat käyttöön. Ne ovat 40 vuotta olleet kaapissa, ja päätin alkaa vain käyttää niitä. Ja pesen ihan astianpesukoneessa (ei tarvitse hopeita sitten kiillottaa erikseen..), olkoon kuka mitä mieltä on :)
Naamion annetaan vaikuttaa kasvoilla noin 15 min. Sillä välin teen aamutoimet: mehun, aamupalat. Ja se huuhdellaan vedellä pois. Naamion jälkeen levitän vielä kosteusvoiteen. 


Ohje kuivan ihon naamioon:

1 pumppaus mustikka puhdistusvoidetta
2 tl puolukkaentsyyminaamiojauhetta
1/3 tl tyrni/puolukkavoidetta
suihkaus ruusuvettä

Anna vaikuttaa 15 min ja huuhtele lämpimällä vedellä.

Ihanaa viikonalkua teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti