Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

18.5.2017

Thursdays wellbeingTänään (ja eilen) oon taas vaihteeksi laittanut kotia. Makuuhuoneesta lähti eilen vihdoin mun inhokki Lack hylly, ja jouduin järjestämään sen sisällön muihin kaappeihin. Siinä oli käsilaukut ja meikit. Piti taas tehdä tilaa niille muualta. Päätin, että hylly makkarista lähtee siinä vaiheessa kun itsepalvelukirppiksellä on kerääntynyt raha toista yöpöytää varten. Summa tuli täyteen. Laitoin yöpöydän tilaukseen ja hylly sai lähteä. Ihana fiilis :) Siinä sitten innostuin ja aloin tyhjentämään muitakin kaappeja, tekemään tilaa treenikamoille. Tämä eteisen kaappi oli täynnä kenkiä ja takkeja. Nyt siinä on kotitreeneissä käyttämämme välineet niin, että ne on helppo ottaa sieltä. Painavammat kahvakuulat on varastossa.. KonMaritus on varmasti jokin sairaus, sitä ei pysty näköjään lopettamaan :) Hyllystä saamallani rahalla ostin Stadiumista uuden topin. 

Kaapista löytyy hyppynaru, eri vahvuisia kuminauhoja, tasapainolauta, Pilates -rengas, jumppamatot, kahvakuulia, TRX, piikkipalloja, trikkeripalloja, Pilates -pallo, foam rollerit, ja näköjään mun ihanan presto pumpun olen sinne myös saanut mahtumaan. On muuten aivan paras pyörän kumien täyttämiseen! 

Aamulenkkejä oon tehnyt joka aamu tälläkin viikolla. Niitä tarkoitus tulla viiteen aamuun. Huomenna lähtee viikon neljäs lenkki. Lihaskuntoharjoittelupuolella itsellekin tuli hyvä treeni tänään kun vedin toiminnallisen treenin tunnin. Keskityttiin jalkoihin, käytettiin vähän isompia painoja treenissä. 


Aamulla taas tuttu rutiini: metsän kautta aamumehulle ja aamupalalle. Ja töihin. Viikonloppu on luvassa taas fudista molemipina päivinä. Lauantaina myös Kumpula juoksu! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti