Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

5.5.2017

Perjantai ja treenivideo
Aurinkoista perjantaita! Täällä on aamumehut nautittu tällä viikolla parvekkeella. Sellaista arjen luksusta..

Perjantain mehussa:
1 kurkku
1 sitruuna
1 lime
inkivääriä
4 sellerin vartta
1/2 omena

Tällä viikolla todella on ollut kesäinen fiilis, vaikka flunssa vähän tuntuu vielä vaivaavan. Huomenna jos uskaltaisi mennä aamulenkillekin pitkästä aikaa. Dieetin alussa tarvoin räntäsateessa aamulenkkejä. Nyt kun on kivat ilmat, ei ole tarvinnut lenkillä käydä. Viikko ollut taukoa muutenkin omien treenien kanssa. Pari tuntia olen käynyt tosin vetämässä. Mutta kyllä sitä odottaa että pääsee itsekin kunnolla taas tekemään. 


Perjantaiksi suunniteltu vapaapäivä on nyt keväällä kuitenkin täyttynyt muutamista ohjauksista. Tänään aamulla treenattiin Susannan kanssa heillä kotona. Tänään vedin pääosin pallon kanssa tehtävän core treenin hänelle. Viikon aikaisemmasta treenistä oli sen verran jalat kipeänä, että huomio piti ohjata toisaalle. Pallon päällä pysyessä ei ehdi miettiä sattuuko jalat vai ei. Ja oli meillä kyllä aivan loistavat treenit, hyvää kehitystä Susannalta ja paljon nauruakin mahtui tähän treeniin. Pallon kanssa treenaaminen ei ole niin vakavaa, eikä sen muutenkaan pitäisi olla.   


maailman ihanin Stella -koira, mun apuvalmentaja jonka kanssa taistellaan aina mattotilasta

Videolla vielä muutamia tehokkaita keskivartalon liikkeitä huumorilla höystetynä :D 


Loppupäivä on mennyt kirjanpitäjän kanssa setviessä asioita ja "paperihommia" tehden. Jouduin vaihtamaan kirjanpitäjää ja nyt on kyllä niin homma hallussa tällä kertaa. Kirjanpitäjältä ajelin kotiin ja kotona tein asiakkaiden ohjelmia ja ruokavalioita, soitin puheluita verottajalle ja taas kirjanpitäjälle, vastailin sähköposteihin ja suunnittelin kesän ohjauksia. Viime kuun kirjanpidonkin olen tällä viikolla jo puristanut kasaan ja palauttanut. Lounasta söin kotona. Itse asiassa mun työ on siitä luksus, että pystyn hoitamaan isommat ruokailut kotona ja muuten sitten otan pientä evästä mukaan jos olen tosi pitkään liikenteessä asiakkailla. 

lounaassa salaattia, tomaattia, paprikaa, Lidlin savulohta ja MCT-öljyä sekä suolaa

Nyt on sitten vielä yksi ohjaus iltapäivällä samaan aikaan lapsen treenien kanssa ja sen jälkeen heittäydyn vapaalle sunnuntai-iltaan asti. Aamulla super aikaisin aion mennä aamulenkille, sitten on viikonlopun kestävä fudisturnaus luvassa. Joten ihan mitään olemista ei tämäkään viikonloppu tule olemaan. En silti todellakaan valita. Harrastuksia ja pelejä on joka päivä oikeastaan, mutta mielelläni kuskaan ja mahdollistan omalle jälkikasvulle urheilullisen lapsuuden. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti