Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

23.5.2017

Kosmetiikkalöytöjä



Nyt pientä purkkipäivitystä taas. Tutustuin huhtikuussa Luonnonkaunis -messuilla mulle ihan uuteen, Suomalaiseen, luomuun, ihonhoitosarjaan sekä sen kehittäjään Anu Ruohostoon. Anumati Naturals on fytoterapiaan perustuva ihonhoitosarja ja se on luotu Suomalaisen luonnon ja kansanperinteen inspiroimana.  

Iho kokee jatkuvasti erilaisia muutoksia, jotka johtuvat ikääntymisen lisäksi ravinnosta, stressistä, vuodenaikojen vaihteluista, elämäntapamuutokista ja ympäristöstä. Itse huomaan ihossa välittömästi, jos on tullut nautittua jotain sokeri/vehnäpitoista (todella harvoin noita kyllä nykyään) tai lisäaineita. Stressiin ja sairasteluun iho reagoi myös välittömästi ja elvyttäminen sitä on aina työn takana. Keväisin ja syksyisin iho on myös tosi kovilla, kun se sopeutuu taas uuteen vuodenaikaan. 

Mulla on erittäin herkkä iho ja nämä tuotteet olen todennut hyvin mulle toimiviksi ja sopiviksi. Iholla on taipumusta myös couperosaan ja siihen on sarjalla kehitetty ihan oma seeruminsa. Kasvoöljystä tykkään myös tosi paljon. Tuoksu on hyvä ja se ei tee naamaa tahmaiseksi ja öljyiseksi. Sen laitan usein yötä vasten kasvoille. 

Tapasin messuilla myös Anu Ruohoston, kosmetiikkasarjan luojan ja kehittäjän. Arvostan järjettömästi Suomalaista yrittäjyyttä ja sydämen paloa työn tekemiseen. Oli ihana jutella Anun kanssa messuilla ja tämä allaoleva Anun teksti on lainattu anumatinaturals.fi -sivuilta:

Suomalaisuus. Kasvikunta. Kivikunta. Feminiininen voima ja viisaus. Luonnollisuus.

Elämäntapani kiteytyy pitkälti näiden teemojen ympärille. Koen, että kauneudessa on kyse sisäisen ja ulkoisen olemuksen tasapainosta. Kun vaikutat ihoosi ja ulkoiseen olemukseesi, se auttaa sinua tuntemaan olosi hyväksi myös sisäisesti. Kun taas panostat henkiseen, psyykkiseen ja emotionaaliseen hyvinvointiisi, alat haluta aitoutta, luonnollisuutta ja laatua myös siihen, miten kohtelet kehoasi. Sain idean omasta kosmetiikkasarjasta vuonna 2010. Ensimmäinen tuote, Täyteläinen kosteusvoide, valmistui vuonna 2011. Nyt sarja sisältää lähes 30 tuotetta. Luomani ihonhoitosarja on suunnattu naisille sekä miehille, jotka haluavat laadukasta, luonnollista ja eettistä kosmetiikkaa. Pidän henkilökohtaisesti huolen siitä, että ihonhoitotuotteitteni koko tuotantoketju on mahdollisimman ekologinen, puhdas ja suomalainen.



Viikon alku on ollut taas työn ja treenien täyteinen: ulkona luonnossa liikkumista, kovia treenejä kotona itselle ja tuntilaisille tunneilla.. Päivät on venyneet aika pitkiksi, koko viikon työt kun on mahdutettava alkuviikkoon ja osa sitten ensi viikkoon helatorstain vapaiden vuoksi. Kroppaa on hyvä käydä sitten palauttelemassa Kuusijärven raikkaissa vesissä ja Stadikalla vesikävellen. Ihanaa viikon alkua kaikille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti