Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

5.4.2012

Jalat kuntoon

Keskiviikkoiltana kotiin saapuessa minua odotti mieluisa yllätys! Kotioven edessä oli pussi jossa oli jalkojen hoitotuotteitaTiesin että Scholl'n tuotteita tulee minulle testattavaksi mutta mieluisaa oli se että ne odottivat kotona eikä tarvinnut mennä postiin erikseen! Olin eilen vielä ostanut Inglotin pinkin kynsilakan joka on aika matching mun laskettelukypärän ja lasien kanssa!


Jalat olivat aivan lopussa kun yhdeksän jälkeen illalla taas kiipesin neljänteen kerrokseenKoko päivä töiden jälkeen oli tullut vietettyä Katrin kanssa shoppaamassa (hiihtokamoja jee!) ja jalat suorastaan huusivat! Kun hiihtokamat oli pakattu niin istahdin sohvalle ja upotin jalat "paljuun". Ensimmäisiä jalkahoitoja tein joskus vuosia sitten Scholl'n tuotteillaNyt niitä ei ole tullut käytettyä vuosiin! 


Sain Jalkakylpy -tuotteen (ovh 6.50 eur) & Tehovoiteen kovettumiin (ovh 8.50 eur) sekä Täydelliset Kynnet -hoitoaineen (ovh 12 eur) testattavaksiJalkoja liotetaan ensin vedessä 15 minuuttia (joukkoon laitetaan korkillinen Jalkakylpyä)Sitten kuivataan jalat huolella ja levitetään voide. Kuivaamisen jälkeen oli kyllä pakko jalkaviilalla vähän raspailla niitä. Kynsienhoitoaine levitetään ennen lakkausta ja sitä pitäisi käyttää kerran viikossa välttääkseen värjäytymät kynsissä.

Kynsistä tuli kauniin puhtaan väriset sen hoitoaineen jälkeen! Sitten lakka päälle ja lopputuloksena ihanat kevätvarpaat! Tuli munkin kärsineistä jaloista ja käsistä ihan salonkikelpoiset taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti