Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

11.4.2012

Kahvakuulaa, smoothieita ja unelmaelämääElämää on pääsiäisenkin jälkeen ja alkuviikko on mennyt enemmän tai vähemmän kuulaillessa. Eilen aloitin kahvakuulatuntien vetämisen yhdessä uudessa paikassa ja tänään aamuaikaisella kuulailtiin Haltonilla.


Aamun kahvakuulatreeni

Ensin lämmittelyä ilman kuulaa ja sen kanssa ja sitten treeniosuuteen:


Kiertoharjoittelu 5 x 1 min
- kyykky
- maastaveto, hauiskääntö, punnerrus eteen suorille käsille, pystypunnerrus, ojentajapunnerrus -yhdistelmäliike
- vartalon ympäri pyöritys yhdellä jalalla seisten
- pään ympäri pyöritys yhdellä jalalla seisten (vaihda jalkaa)
- punnerrukset


kuulostaa simppeliltä mutta kyllä tässä hiki tuli ja sykkeet nousi! On vissi ero siinä tekeekö nuo ympäri pyöritykset kahdella vai yhdellä jalalla seisten. Pysyy sykkeet koholla ja keskivartalo mukana ihan eri tavalla. Keep it simple! Sama mun viime viikon kotitreeni: pari liikettä ja koko kroppa tekee töitä.


Meidän "Innostusta Unelmista" workshoppeihin 6.5 ja  20.5  on tullut mukavasti ilmoittautumisia ja vielä on tilaa. Ilmoittautumiset pyydetään lähettämään vielä kutsussa olevaan sähköpostiosoitteeseen. Kumpulan Kylätilassa on luvassa toukokuussa energisyys- ja mielikuvaharjoituksia sekä unelmaelämän rakentamista! Kahvakuulaa unohtamatta. Päivän lopussa mennään nimittäin heiluttamaan kuulia ulos!
Smoothie reseptejäkin on kyselty ja tässä mun aamun herkullinen piristys:

Mansikoita
Chia siemeniä (liotettuja hyytelöksi)
Macaa
Ashwagandhaa
Sun Warriorin vanilja -protskua
Vanilja -jauhetta
Kalaharin suolaa
Vettä

P.S. Muistakaa muuten liittyä blogiin lukijoiksi jos sitä ette ole vielä tehneet, niin olette mukana ihanan Tempur -tyynyn arvonnassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti