Sports Lady®

Sports Lady®

16.4.2012

Kuinka parantaa vastustuskykyä

Mun Salomonin Trail Running kengät joiden kanssa tervehdyttyäni lähden taas metsään loikkimaan!
Tauti alkaa vihdoin hellittää ja vielä pitäisi ottaa vähän rennostiLääkekuuri on tepsinyt ja tänään oli ensimmäinen päivä että mihinkään ei satu. Kuumettakaan ei ole ollut pariin päivään. Ihanaa! Tein pienen rauhallisen kävelynkin jopa! Ja kauhea polte päästä JUOKSEMAAN! 


Vitamiineja olen syönyt jatkuvasti, mutta nyt ajattelin päivittää mun kokoelmaa yhdellä uudella tuotteellaKissankynnellä (Cat's Claw).
kuva Solgar Nordic


Yksipuolinen ravinto, stressi, erilaiset infektiot ja ilman saasteet vähentävät vastustuskykyä. Kissankynsi aktivoi elimistöä puollustavien T-solujen toimintaa. Se myös heikentää bakteerien ja virusten elinkykyä ja toimintaaMinulla syynä vastustuskyvyn heikkenemiseen on ollut kevään flunssat ja uskon myös asuinympäristön vaikuttavan siihen. Omakotitalossa asuessani olin terve kuin pukki enkä sairastanut lainkaan! Aina kerrostalossa asuessani tunnun olevan jatkuvasti kipeä.


Kissankynsi on Amazonin sademetsissä ja muualla trooppisella Etelä- ja Keski-Amerikan alueilla kasvava viiniköynnösmäinen monipuolinen kasvi. Nimensä kissankynsi on saanut köynnöksessä kasvavista kissankynttä muistuttavista piikeistä. Alkuperäisväestö on käyttänyt kasvin kuorta ja juurta ainakin 2000 vuotta valmistaakseen niistä lääketeetä. Perulaisilla Ashaninka-intiaaneilla on pitkäaikaisin muistiinpantu historia kasvin käytöstä. He ovat nykyään myös kasvin suurin kaupallinen hyödyntäjä Perussa. Ashaninka-intiaanit käyttävät kasvia hoitamaan mm. reumaattisia kipuja, tulehduksia ja haavoja sekä kasvaimia.


Mitkä on teidän parhaat vinkkinne vastustuskykyyn? Millä te pysytte kunnossa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti