Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

25.4.2012

Mummopyöräilyä

Maanantaina korkkasin fillarikauden ja olipa ihana auringonpaiste! Kolmivaihteinen mummopyöräni kulki kuin unelma ja oli kiva kuunnella samalla musaa! Vaikka on se ihan kiva että on se autokin niin voi valita - nyt pyöräily ei ole pakkofillarointia. Eilen olin ikionnellinen että mulla on auto!

Pyöräilykypäräkin on nyt päivitetty ja on tosi mukava pitää! Intersportissa oli ainakin tosi hyvä valikoima vaikka mitä hienoja! Käytän aina pyöräillessä kypärää ja lasketellessa myös! Aina voi joku ajaa päälle ja lasketellessa olen saanut ankkurihissin kerran päähänKamala ajatella mitä olisi käynyt jos kypärää ei olisi ollutSiihen jäi ihan kunnon lommo!


Käytättekö te muuten kypärää kun pyöräilette?

2 kommenttia:

  1. Kyllä vaan, monen vuoden empimisen jälkeen aloin käyttämään kypärää ostaessani edelliskesänä uuden fillarin. Nyt en osaisi edes lähteä pyöräilemään ilman kypärää, on aivan alaston olo ilman :) Ja muuten todellakin, on niin ihanaa kun voi valita, mennäkö pyörällä vai autolla. Nuorukaiseni jossain vaiheessa käytti autoani ja silloin jouduin aina pyöräilemään säässä kuin säässä, vaan nyt hänellä on oma ajokki ja saan pitää oman autoni :)

    VastaaPoista
  2. Tosi hyvä - mäkään en ikinä lähde ilman kypärää! Tulee melkein rikollinen olo jos joskus on pyöräillyt ilman!

    VastaaPoista