Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

9.12.2012

9 luukku - Voita Tempur tuote!Oho! Vielä on öitä jouluun mutta palkinnot vain paranevat! Kaikkien facebook kuvasta tykänneiden kesken tai tähän kommenttinsa jättäneiden kesken arvotaan Tempur Transit Pillow -matkatyyny. Arvonta suoritetaan huomenna ja voittaja julkistetaan kommenttiboxissa. 

Mä olen viime vuoden saanut nukkua TempureissaTäältä voit lukea fiiliksiäni viime vuodelta Tempurin peitosta ja samasta tekstistä löytyy myös hyödyllistä tietoa nukkumisesta ja miksi se on niin tärkeääOikeasti nukkuminen on niin suuri juttu ja itse olen sen tajunnut vasta viimeisen parin vuoden aikanaLapsen kanssa valvoessa vielä meni sen vuoden verran (ja edelleen toki välillä valvotaan) mutta sitten kun stressi (jota minulla on viimeisen parin vuoden aikana ollut niin positiivista kuin negatiivistakin stressiä) vie yöunet niin silloin alkaa kropassa tapahtuaHormonitasot menevät aivan sekaisin ja painonhallinta vaikeutuu. Myös omille treenattaville painotan aina myös tätäUni on yksi tärkeä osa sitä suurempaa kokonaisuutta!

Omistan myös petarit sekä tyynynEnkä vaihtaisi niitä enää mihinkään! Autossa myös on Tempurin istuinpäällinen ja se on säästänyt niin paljon selkää kun Porin ja Helsingin väliä tuli autoiltua tuhansia kilometreja viime kevään ja kesän aikanaTäältä voit katsoa bloggaukseni auton istuimestaInnolla odotan myös huomista 11 tunnin lentoa ja pääsen myös itse kokeilemaan tätä ihanuuttaIt can't be bad! Tää on mun joululahja ja suuri kiitos siitä Tempurille <3

10 kommenttia:

 1. Ah, tuollainen olisi ihana yllätys pukinkonttiin !!

  VastaaPoista
 2. Oijoi, itsekin tulee matkustettua suhteellisen paljon ja kun esimerkiksi junassa alkaa väsyttää, pahinta on just se pilkkiminen kun ei oo kunnon tyynyä millä nukkua :/ Tämä tulisi kyllä siis todella tarpeeseen! :)

  VastaaPoista
 3. Osallistuisin tähän, mulla olisi mielessä läheinen, jolle lahjottaisin tämän.-kukka

  VastaaPoista
 4. Aivan pakko osallistua tähänkin arvontaan!

  VastaaPoista
 5. Voi että, tuollainen olisi varmasti aivan loistava pitkille automatkoille! Tietäisin kyllä, kenelle tämmöisen joululahjan antaisin, eräs rekkakuski voisi olla tämmöisestä kiitollinen :)

  VastaaPoista
 6. Näyttää ihan imetystyynyltä mutta taitaakin oikeasti olla jonkin verran pienempi.. :) Olis oikeasti aika ihana!


  Porin tyttö

  VastaaPoista
 7. Mahtava palkinto, löytäisi tiensä pukinkonttiin!

  VastaaPoista
 8. Rakastan nukkumista, mutta joskus en meinaa malttaa laittaa ajoissa nukkumaan. Siinä asiassa on vielä petrattavaa :) Ihanaa lomaa teille!

  VastaaPoista
 9. Olis kyllä ihan luxusta esim. jollain autoreissulla tommonen Tempur tyyny :)
  t.Mim

  VastaaPoista
 10. Onnea! Miija on palkinnon onnellinen voittaja! Laitatko minulle yhteystietosi hanna@sportslady.fi niin toimitamme palkinnon sinulle! Onnea!

  VastaaPoista