Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

14.12.2012

Kolmen tunnin Spa hoidot
Olen saanut nauttia aivan käsittämättömän ihanasta hemmotteluhoidosta. Tämä viehättävä nuori neiti on avannut oman Spa'n joulukuun alussa (tänne Nirun Condoon missä asumme) työskenneltyään 6 vuotta 5 tähden hotellissa. Hoito oli täydellinen ja oli pakko haastatella häntä pedikyyrin lomassa, joka tehtiin viimeisenä. Tämä on aivan erilaista kuin muilla täällä. Viiden tähden palvelu viehättävässä ympäristössä ja samat hinnat kuin muillakin. Eli myös paikallisilla on mahdollisuus saada luxushoitoja. Ja puolestaan turisteilta ei nyhdetä liikaa mikä kuulemma on valitettavan yleistä muualla. Toisissa hoitoloissa hoidon taso ei lähellekään tällaista ja tällä kaikki mietitty niin asiakasta ajatellen. Upeaa!

Tässä tervetulojuomana itse kasvatetuista yrteistä tehty tee.


Hoito alkoi mango -kuorinnalla ja sitten tehtiin hieronta käyttämällä lemon grass -öljyä. Lopuksi päähieronta. Ja sitten vielä pedikyyri. Koko ihanuus kesti reippaat kolme tuntia.


Mulle on tullut vähän flunssaa täällä ja sain täällä lääkettä, jonka nautin tämän inkivääriteen ja thai jälkiruuan jälkeen. Ja tämä siis täydin extraa ja miten hyvä mieli siitä itselle tuli. Täyden kympin palvelu ja en ole varmaan ikinä ollut näin tyytyväinen yhdenkään hoidon jälkeen. Just perfect <3- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommenttia:

 1. Mitä, eikö Suomessa pystytä samaan? ;)

  VastaaPoista
 2. Ei varmasti palvelun tasolla ja tämä hoito olisi maksanut Suomessa niin paljon, että siIhen olisi pitänyt varata 20 kertainen summa.. Olen ollut hoitoloissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin ja ehkä yhdessä Krabin 5 tähden hotellissa oli yhtä hyvä meininki. Tai mauritiuksella.. Suomessa on kallista ja asiakaspalvelussa on siellä paljon petrattavaa ihan parhaimmissakin paikoissa ;)

  VastaaPoista
 3. Joo kyllä se hyvä asiakaspalvelu on meillä ihan katoava luonnonvara. Toisaalta itsekin kosmetologiksi valmistuneena mietin, että myös suuren suuri ja ILMAINEN kilpailuvaltti. Ja usein vain omasta asenteesta kiinni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mä opin tältä nuorelta naiselta niin paljon. Hänellä oli hyvä ote asiakaspalveluun ja viisaita ajatuksia :) Täydet pisteet!

   Poista